BAYRAMLAR BİRLİK DUYGUSUNU GÜÇLENDİRECEKTİR

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Hüseyin Kürşat Geze bayram mesajı yayınladı

BAYRAMLAR BİRLİK DUYGUSUNU GÜÇLENDİRECEKTİR
04 Temmuz 2016 - 18:54
7- Boş kalıp haberÜlkü Ocakları Samsun İl Başkanı Hüseyin Kürşat Geze bayram mesajı yayınladı.
Yayınladığı bayram mesajında "Toplumsal önemi her geçen gün biraz daha artan dostluk ve kardeşliğin, sulh ve huzurun bir vesilesi olan Ramazan Bayramını milletçe idrak ediyoruz.
Ramazan ayının güzellikleri ile ruhlarımızı temizlemiş olarak girdiğimiz bayramın unutmaya yüz tuttuğumuz birlik olma, kucaklaşma gibi hasletlerimizin tazelenmesinde vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.
Bölücü terör örgütü PKK’nın ve IŞİD'in saldırıları kuşkusuz hepimizi derinden etkilemiş ve toprağa düşen şehitlerimizle yüreklerimiz yanmıştır. Ramazan Bayramı’na büyük bedeller ödenerek ve kayıplar verilerek gelinmiştir. Millet ve devlet bekası için şehit olan tüm kahramanlara Cenab-ı Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır ve başsağlığı dileklerimi tekrarlıyorum.
Şüphesiz bilinmeli ki, binlerce yıldan beri bir çok sorunu atlatmış olan büyük Türk Milleti bölücü hainleri ve insanlık dışı saldırıları yok edecek güç ve kudrete sahiptir. Bu Sebep ile kucaklaşmaya, kardeşliğe, barışmaya her zamankinden daha da çok ihtiyaç duymaktayız. Toplumsal uzlaşmanın ve huzurun yükselmesi, bir arada yaşama kültürüne katkı sağlayacak, ulusal birlik ve bütünlük duygusunu kuvvetlendirecektir. Mutluluk ve tasada müşterek tavır, geleceğe yönelik beraber olma ülküsü millet olma şuurumuza destek olacak önemli hususlardandır. Bayramlar vesilesiyle birbirimizle kaynaşıp kucaklaşmamızın bu yönden önemi büyüktür.
Bu duygu ve düşüncelerle, doğudan batıya, kuzeyden güneye, vatanımızın her yöresindeki aziz vatandaşlarımın Ramazan Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum.
Bayramın Türk-İslam âlemine huzur, saadet ve güzellikler getirmesini diliyor, ülkemiz, milletimiz ve insanlık için yeni bir doğruluşa vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum