Belediye Başkanı Kerim Aksu, Cumhuriyet Bayramı öncesi bir mesaj yayınladı.

 CUMHURİYET EN BÜYÜK MİRASIMIZDIR Belediye Başkanı Kerim Aksu, Cumhuriyet Bayramı öncesi bir mesaj yayınladı

Belediye Başkanı Kerim Aksu, Cumhuriyet Bayramı öncesi bir mesaj yayınladı.
27 Ekim 2014 - 20:47






 CUMHURİYET EN BÜYÜK MİRASIMIZDIR

Belediye Başkanı Kerim Aksu, Cumhuriyet Bayramı öncesi bir mesaj yayınladı.

Başkan Aksu mesajında şu görüşlere yer verdi; “Cumhuriyet Türk Milletine bırakılmış en büyük mirastır. Atatürk ve arkadaşlarının bizlere bıraktığı bu büyük eseri korumak, geliştirmek, demokrasi ve hukukun üstünlüğü prensibi ile Cumhuriyetimize sahip çıkmak hepimizin en büyük görevidir.

Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, Büyük Türk Milleti'nin kanı, canı ile kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatmak hepimizin önceliği olmalıdır. Dünya milletlerinin örnek aldığı Türkiye Cumhuriyeti ve Milletimiz nereden gelirse gelsin, baskılara, demokrasinin askıya alınmasına, hukukun kontrol edilmesine müsaade etmeyecektir.
Dünya Coğrafyasında yaşanan olayları ve bizim ülkemizde sahnelenmek istenen oyunları hep birlikte bozmalıyız. Başını hiçbir baskı karşısında eğmeyen Türk Milleti, sonsuza kadar Cumhuriyeti’ni koruyacak ve yaşatacaktır.
91 yaşını geride bırakan Türkiye Cumhuriyeti, Milletimizin birlik ve beraberliği ile sonsuza yelken açacaktır. Onurlu birer yurttaş olmamız için Cumhuriyeti bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bağımsızlığımız için canlarını feda eden Atalarımızı, şükranla, özlemle anıyoruz.

Cumhuriyet’in sağladığı imkânları kullanarak bir yerlere gelenlerinde Cumhuriyet’e sahip çıkmaları gerekir. Cumhuriyet’in temel değerlerini erozyona uğratmak isteyen anlayışın, bugün kü bulundukları konumları Cumhuriyet’e borçlu olduklarını unutmamaları gerekir.
Giresun’umuz, yaşlısı, genci, kadını ve erkeği ile 91 yıl önceki inançla Cumhuriyete sahip çıkmaktadır.

Tüm Giresunluların, Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramını kutlar, Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşamasını dilerim. “

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum