BELEDİYES-İŞKUR İŞBİRLİĞİNDE MESLEKİ EĞİTİM KURSU

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Gerek girişimcilik eğitimleri, gerekse ihtiyaç duyulan mesleklerle ilgili Mesleki Eğitim Kurslarını İŞKUR ile birlikte düzenleyeceğiz” dedi

BELEDİYES-İŞKUR İŞBİRLİĞİNDE MESLEKİ EĞİTİM KURSU
22 Şubat 2017 - 10:40
7- Boş kalıp haberBafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Gerek girişimcilik eğitimleri, gerekse ihtiyaç duyulan mesleklerle ilgili Mesleki Eğitim Kurslarını İŞKUR ile birlikte düzenleyeceğiz” dedi.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” çalışmaları kapsamında İŞKUR Bafra Hizmet Merkezi işbirliği ile düzenlenen Mesleki Eğitim Kursları ile Girişimcilik Eğitimi Programına katılan kursiyerleri ziyaret ettik” dedi.
DÜZENLENEN TÜM KURSLARA DESTEK OLACAĞIZ
Piyasada vasıfsız, nitelik yoksunu işsizlerin çok olduğunu, düzenlenen mesleki eğitim kursları ile bunun önüne geçmeye çalıştıklarını belirten Başkan Şahin, “ Belediye olarak İŞKUR tarafından düzenlenen tüm kurslara destek olacağız Halkımızın taleplerine kapalı olmamız mümkün değil” diye konuştu.
DAHA GÜZEL ÇALIŞMALARA KATKI SUNACAĞIZ
Bafra İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü Yakup Ergenlik, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Zihni Şahin’e teşekkürlerini sunan Bafra İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü Yakup Ergen, ”Eğitimlerin düzenlenmesinden oldukça memnun kaldık. Belediyemizin destekleri olduğu müddetçe daha güzel çalışmalara katkı sunacağız.  İstihdamın arttırılması ve nitelikli eleman yetiştirilmesi hususunda çaba göstereceğiz” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum