BELUR, KÖKTAŞ'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur

BELUR, KÖKTAŞ'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
12 Aralık 2015 - 17:00
Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur. 26. dönem AK Parti Samsun Milletvekili seçilen Fuat Köktaş'ı TBMM'deki makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
İlçemiz hakkında yapılan ve yapılması planlanan çalışmaların değerlendirildiği ziyarette milletvekili Fuat Köktaş, "Ayvacık ilçemizdeki son dönemde yapılan çalışmaları yakından takip ediyorum. Yapılan hizmetlerle ilçedeki değişim ve gelişim farkı açıkça görülüyor. Ayvacık değerli Başkanımız Mustafa Belur'un gayretli çalışmalarıyla çağ atladı. Bizler de Ayvacık'a yapılacak her hizmetin yanında olacağız. İnanıyorum ki bu hizmet aşkıyla devam eden turizm ataklı çalışmalarla Ayvacık ilçemiz Samsun ve Karadeniz'in parlayan yıldızı olacaktır" dedi.
Belediye Başkanı Mustafa Belur, "Değerli büyüğüm AK Parti Samsun Milletvekilimiz Sn. Fuat Köktaş'ı 26. dönemde yeniden Milletvekili seçilmesinden dolayı tebrik etmek ve hayırlı olsun dileklerimizi iletmek için TBMM'deki makamında ziyaret ettik. İlçemiz ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunarak yapılan çalışmalar hakkında değerli fikirlerini aldık. İlçemiz için ne gerekiyorsa her konuda rahatlıkla kapısını çalabileceğimizi ve hep beraber saklı cennetimizi Türkiye ve dünyaya açılan bir 'cennet' yapacağımızı belirten saygıdeğer milletvekilimize Meclisteki görevinde başarılar diliyor, Samsunumuza ve ilçemize hayırlı hizmetlere vesile olması temennisiyle saygılarımı sunuyorum" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum