BELUR'DAN ANLAMLI ZİYARET

Ayvacık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler  İlçenin sınırlarında ki kırsal mahalleler arasında yer alan Yeşildere mahallesindeki yaşlı ve ağır hasta durumunda olan ve 60 yıldır ulaşımının

BELUR'DAN ANLAMLI ZİYARET
21 Ekim 2015 - 18:55
Ayvacık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler  İlçenin sınırlarında ki kırsal mahalleler arasında yer alan Yeşildere mahallesindeki yaşlı ve ağır hasta durumunda olan ve 60 yıldır ulaşımının 2 km bölümünü hastalandığında hastaneye götürmek için komşularının yardımıyla eşşek ve sal ile hastaneye götürülen 1932 doğumlu  Musa Şenol’un yeni yol açma çalışmaları Belediye Başkanı Mustafa Belur’un start vermesiyle  başladı.

Yol  çalışmalarını yerinde incelemek üzere  Belediye Başkanı Belur, Belediye Başkan Yardımcıları  Cemal Güler ve  Refahittin Şencan,  Fen İşleri Müdürü Vedat Yazıcı yol açma ve genişletme çalışmalarını yerinde inceleyerek ağır hasta olan Musa Şenol’ u hasta yatağında  ziyaret ettiler. Yaklaşık 6O  yıldan  fazla  ulaşım zorluğu çeken  Yeşildere  mahallesi dikencik mevkii sakinleri Belediye  Başkanı Belur’un tespitleri sonucu “Gidemediğin Yol Senin Değildir” sloganı ilk etapta yol açma çalışmalarını başlattı.

[gallery ids="36553,36554,36555"]

Belediye Başkanı Mustafa Belur; “Kış aylarının yaklaşması sebebiyle önceliğimiz hasta vatandaşlarımızın yollarını yaparak sıkıntılarını gidermektir. Yeni açacağımız yol öncelikle hasta olan vatandaşımıza ve Yeşildere mahalle sakinlerine rahat bir nefes aldıracak. Bizim için ulaşım çok önemlidir. Bu nedenle çalışmalarımıza  üst yapıda durmak yok yol açmaya devam diyerek  60 yıldır yolu olmayan  mahallemize  yol açmanın sevinci içerisindeyim. Kırsal mahallelerimizin yaşamını kolaylaştırmak için çalışmalara ara vermeden devam edeceğiz. İlçe  merkezindeki mahalle yollarından hiçbir mahallemizin farkı kalmayacak” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum