BELUR'DAN BAYAN FUTBOL TAKIMINA TAM DESTEK

Spora ve Sporcuya desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Ayvacık Belediye Başkanı  Mustafa Belur’un tam destek verdiği Ayvacık Spor ve Gençlik Bayan Futbol takımı Ayvacık İlçesini Türkiye Futbol Federasyo

BELUR'DAN BAYAN FUTBOL TAKIMINA TAM DESTEK
05 Kasım 2015 - 19:46
Spora ve Sporcuya desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Ayvacık Belediye Başkanı  Mustafa Belur’un tam destek verdiği Ayvacık Spor ve Gençlik Bayan Futbol takımı Ayvacık İlçesini Türkiye Futbol Federasyonu profesyonel Kadınlar 3. Ligi 4. Grupta temsil edecek.

[gallery ids="37614,37615,37616"]
8 Kasım Pazar günü saat 12.00’da İlçenin Eyüp Sultan Mahallesi Şehir Stadyumunda Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3. Lig 4. Grup mücadelesinde Ordu Soya Spor Bayan Futbol Takımını misafir edecek.
Ayvacık Spor ve Gençlik Bayan Futbol Takımına gerekli malzeme yardımında bulunarak maddi manevi her türlü desteğini sürdüren Belediye Başkanı  Mustafa Belur; “İlçemizi profesyoneller 3. Liginde temsil edecek olan bayan futbol takımımıza gösterdikleri üstün başarılardan dolayı tebrik ediyorum. Onlar herkesin erkek sporu olarak bildiği bu zorlu mücadeleye girişerek büyük bir iş başarıyorlar. Kızlarımızla ne kadar gurur duysak azdır. İnanıyorum ki profesyoneller 3. Ligi 4. Gruptaki tüm maçlarını galibiyetle sonuçlandırarak bir üst lige çıkmaya hak kazanacaklardır. Kızlarımızın başarılarıyla spor İlçesi kimliği ile de tanıtılmasına start verdiğimiz İlçemiz doğa güzelliğinin yanı sıra spor alanında da bir kez daha dikkatleri üzerine çekerek adından söz ettirecektir.
Belediye olarak bayan futbol takımımıza desteklerimiz devam edecek üzerimize düşeni yerine getireceğiz. 8 Kasım Pazar günü ilçemizde oynanacak olan Kadınlar 3. Lig 4. Grup mücadelesinde Ordu Soya Spor Gençlik Kadın Futbol takımı ile yapılacak karşılaşmada kendilerine başarılar diliyor tüm halkımızı İlçemizi temsil edecek olan kızlarımıza destek için maça davet ediyorum” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum