Belur'dan Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Cumhuriyet Bayramımızın 93

Belur'dan Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
28 Ekim 2016 - 19:29
7-bos-kalip-haberAyvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Cumhuriyet Bayramımızın 93. Kuruluş yıl dönümü münasebeti ile bir mesaj yayımladı.
Belediye Başkanı Mustafa Belur “ Cumhuriyet, vatan için siper edilmiş göğüslerin, kadınıyla erkeğiyle, çocuğuyla birleşmiş yüreklerin ve bağımsızlık yolunda kenetlenmiş ellerin tarihidir.
Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan Cumhuriyet idaresidir diyerek Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilan ettiği Cumhuriyet Türk Milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir. Bu mirasa sahip çıkmak vatanını toprağını ve bayrağını seven herkesin temel görevidir. Ülkemiz, 15 Temmuz da Cumhuriyet tarihimizin en büyük felaketini yaşadı. Bunun bir daha yaşanmaması için hepimiz Demokrasimize, Cumhuriyetimize sahip çıkmalıyız. Bugün, bizi biz yapan yüksek değerlerimizi daha gür sesle yüceltecek, geçmişte olduğu gibi tek yürek olarak haykıracak, el ele, gönül gönüle, geleceğe daha bir güvenle bakacağız.
Hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmeyen  ve bu uğurda canlarını feda eden Türk Milletinin eşsiz kahramanlıklarının eseri olan Türkiye Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 93.yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyor sevgiyle selamlıyorum" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum