BELUR'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ!

64

BELUR'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ!
11 Aralık 2015 - 18:33
64. Hükümette yeniden Gençlik ve Spor Bakanlığı görevini üstlenen Akif Çağatay Kılıç’a Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur Ankara’daki makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ayvacık İlçesinde  yapımı devam eden ve yapılması planlanan projelerinde görüşüldüğü ziyarette Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İlçe ile ilgili önemli fikir önerilerinde bulunarak Saklı Cennet Ayvacık’ın artık saklı kalmaması için gereken ne varsa katkı sağlayacağını belirtti. Bakan Kılıç; “Ayvacık hem doğasıyla hem de sıcak halkıyla Samsun’un gözbebeği bir İlçedir. Ayvacık halkı her daim arkamızda durarak bizlere olan güvenlerini gösterip desteklerini hiçbir zaman esirgemediler. Bu nedenle Saklı Cennet Ayvacık’ın bendeki yeri  apayrı. Bizler göreve geldiğimizden bugüne halkımıza hizmetin en iyisini sunmak için çok çalıştık. Her zaman en güzelini yapma gayretinde olduk ve halen hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Bu güzel İlçeye Saklı Cennet dedik ama artık kabuğunu kırmış bir Ayvacık’la karşı karşıyayız. Gizlendiği yerden güneş gibi doğup ışık saçan, herkesin gezip görmek için öncelik verdiği doğası güzelliğiyle kendine hayran bırakan bir cennet var artık. Saklı değil sadece “Cennet” Ayvacık. Bizlerde bu güzel ilçe için turizm amaçlı hizmetlerimize ara vermeden devam ederek geliştirdiğimiz projelerimizle ve yeni yatırımlarımızla  bu güzel ilçeyi hak ettiği konuma getirme gayretindeyiz. Doğa Sporları ve Su Sporları için elverişli olan bu ilçede birçok projeyi hayata geçirdik, yapılan spor kompleksleri ile Ayvacık adından çok söz ettirecek ve göz dolduracak” dedi.
Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur; “Sayın Bakanımızın yeniden Gençlik ve Spor Bakanlığı görevini üstlenmesinden dolayı oldukça memnunum. Bu nedenle kendilerini makamlarında ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileğinde bulunduk  hem de Ayvacık’ımız için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür  ziyareti gerçekleştirdik. Bugün bizler Ayvacık için birçok hizmeti en iyi, en güzel biçimde sunuyorsak bu önce hükümetimiz sonrada Sn. Bakanımızın katkıları sayesindedir.  İlçemizde birçok proje yaptık. Kapalı Spor Salonu, Şehir Stadı, Kurumsal Hizmet Binası, Su Sporları Merkezi gibi önemli projeleri faaliyete geçirdik. Yapılması planlanan Gençlik Merkezi projemiz için çalışmalar başlattık. Yapılan Spor komplekslerimizle İlçemiz önce Hükümetimiz ve daha sonra Bakanımızın sayesinde Spor ilçesi olma yolunda hızla ilerliyor. Allah Bakanımızdan razı olsun başımızdan eksik etmesin. İlçem adına kendisine çok teşekkür ediyor, görevinde başarılarının devamını diliyor ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum