Ben Halkın Santraforuyum...

Onları Asla Utandırmayacağım Kendisine güvenilmesi ve sahip çıkılması durumunda farklı bir milletvekilliği portresi çizeceğine inandığını dile getiren CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Metin B

Ben Halkın Santraforuyum...
24 Mart 2015 - 15:29
Onları Asla Utandırmayacağım

Kendisine güvenilmesi ve sahip çıkılması durumunda farklı bir milletvekilliği portresi çizeceğine inandığını dile getiren CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Metin Burma,’Halkın özlediği ve istediği milletvekili olacağım. Onların beklentilerini boşa çıkarmayacak, onları asla utandırmayacağım’ dedi.

CHP olarak heyecanlı ve istekli bir şekilde iktidar yürüyüşüne başladıklarını belirten Metin Burma, ’Türkiye’yi içinde bulunduğu bu zor durumdan ancak CHP kadroları ve üreteceği projeler kurtarabilir.  O yüzden 7 Haziran seçimlerinde Samsunda ve Ülke genelinde başarıyı yakalamak için herkesi kucaklayabilecek, toplumda karşılığı olan, her kesimin oyunu alabilecek adaylardan oluşacak güçlü kadrolara ihtiyacımız vardır. Partililerimizin de bunu düşündüklerini ve ön seçim yapılan yerlerde, bölgesinin tamamında bilinir, tanıdık, ismi şaibeye karışmamış, halk için bir şeyler üretmiş ve yenilerini yapma gayreti içinde olan adayları tercih edileceklerine inanıyorum’  diye konuştu.

Milletvekili listesine girdiği takdirde ağabeylik yapabileceğini, ağırlığı ile listeyi taşıyabileceğini, parti oylarına ivme kazandırabileceğine inandığını da söyleyen Metin Burma,’Ön seçimlerde sıra numaram tam bana uygun olan 9’dur. Yani futbol deyimi ile ben bu halkın santraforuyum. Rakip partilerin kalelerine gol atıp iktidar olmak için de hazırım’ şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum