'BENİM ADIM ÇOCUK' PROSİ KAPSAMINDA TİYATRO İZLEDİLER

Samsun’un Canik içesindeki Kocatepe İlkokulu Müdürü Levent Kurtuluş,” Okulumuzda rehberlik servisinin Yabancı uyruklu öğrenciler için hazırlayıp yürütmüş olduğu “Benim Adım Çocuk” pro

'BENİM ADIM ÇOCUK' PROSİ KAPSAMINDA TİYATRO İZLEDİLER
22 Ocak 2018 - 16:58
Samsun’un Canik içesindeki Kocatepe İlkokulu Müdürü Levent Kurtuluş,” Okulumuzda rehberlik servisinin Yabancı uyruklu öğrenciler için hazırlayıp yürütmüş olduğu “Benim Adım Çocuk” projesi kapsamında Suriyeli ve Iraklı 30 öğrenci ile Samsun Devlet Opera ve Balesinde Çocuk tiyatrosunu izlediler” dedi.
Kocatepe İlkokulu Müdürü Levent Kurtuluş, ”Okulumuzda rehberlik servisinin yabancı uyruklu öğrencileri Samsun Devlet Opera ve Balesinde sahnelenen Kurbağa Öyküsü adlı oyunu heyecan ve merakla izleyen öğrencilerimizin sıra dışı bir gün geçirmenin mutluğu gözlerinden okunuyordu” dedi.
PROJEMİZ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BOYUNCA DEVAM EDECEK
Savaşın izlerini üzerlerinde hala yaşayan çocuklarımıza bu tarz etkinliklerle mutlu etmek, daha sağlıklı bir eğitim ortamı ve hayat sunabilmeyi kendilerine görev bildiklerini hatırlatan Okul Müdürü Kurtuluş ,”  Çünkü her çocuğun hakkı öncelikle çocuk olmaktır. Projemiz eğitim öğretim yılı boyunca devam edecek olup çeşitli etkinliklerle çocuklarımızın en üst seviyede yararı sağlanacaktır” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum