"Bilim Tohumları Projesi" kapsamında 200 Evler Mahallesi'ndeki çocuklarla etkinlik düzenledi.

Canik’te “Bilim Tohumları Projesi” “Bilim Tohumları Projesi” kapsamında 200 Evler Mahallesi’ndeki çocuklarla etkinlik düzenledi

"Bilim Tohumları Projesi" kapsamında 200 Evler Mahallesi'ndeki çocuklarla etkinlik düzenledi.
28 Ağustos 2014 - 18:25
Canik’te “Bilim Tohumları Projesi”

“Bilim Tohumları Projesi” kapsamında 200 Evler Mahallesi’ndeki çocuklarla etkinlik düzenledi.

Canik Kent Konseyi, Toplum Gönüllüleri Vakfı ve Bayer işbirliğinde “ Bilim Tohumları Projesi” kapsamında 200 Evler Mahallesi’ndeki çocuklarla etkinlik düzenledi. Etkinlikte çocuklara bilimi sevdirmeye yönelik aktiviteler yapıldı.

ÇOCUKLARA, BİLİM SEVDİRİLDİ

Sosyal ve kültürel birçok etkinliğe imza atan Canik Kent Konseyi, Toplum Gönüllüleri Vakfı ve Bayer işbirliğinde “ Bilim Tohumları Projesi” kapsamında 200 Evler Mahallesi’ndeki çocuklarla bir araya geldi. Çocuklarla bilimi sevdirmeye yönelik etkinliklerin düzenlendiği projede çocuklar eğlenceli dakikalar geçirdi.

BİLİM, HAYATIMIZIN BİR PARÇASI

Canik Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşat Kılınçarslan, proje ile çocuklara doğa bilimlerini sevdirmeyi ve bilim yapmak için illa ki laboratuvar şartlarına ihtiyaç olmadığını anlatmaya çalıştıklarını söyledi. Kılınçarslan, “Bilim aslında günlük hayatımızın içerisinde var olan bir olgu, yalnızca etrafımızda olup biteni gözlemleyerek, neden sorusunu sorduğumuzda bunu görebilmemiz mümkün. Bugün çocuklarımıza bunu aşılamaya çalıştık. Hem çocuklar, hem de bizler çok eğlendik” şeklinde konuştu.

 

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum