Bir Millet Uyanacak, Türkiye'nin Kalbi MHP'de Atacak...

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Keskin, ilçe ziyaretlerine devam ediyor

Bir Millet Uyanacak, Türkiye'nin Kalbi MHP'de Atacak...
26 Şubat 2015 - 14:24
MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Keskin, ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

İlk Ziyaret MHP Havza İlçe Teşkilatı’na

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Keskin, Havza ilçemizin hem Milli Mücadelenin önemli kilometre taşı olduğunu hem de Samsun’nun dışarıya açılan bir kapısı konumunda olduğunu belirterek, Samsun’un ve Havza’nın bu güzel coğrafyada hak ettiği değere halen ulaşamadığını söyledi. Memuriyet hayatına başladığı yer olması vesilesiyle ilk ziyaretini Havza’ya yaptığını belirten Mustafa Keskin, gösterdikleri yoğun ilgi ve teveccüh sebebiyle Havzalı teşkilat başkan ve yöneticilerine, ülküdaşlarına, gönüldaşlarına teşekkür ettiğini belirtti.

Konuşmasının devamında MHP Samsun Aday Adayı Keskin, ülkemizdeki ekonomik anlamda en büyük sorun işsizliktir. Verilere göre 6 milyon işsiz bulunmakta ve her işsiz ailenin evinde afet yaşanmaktadır. İşsizlik afeti toplumda huzursuzluğa sebep olduğunu, 13 yıldır iktidar olanların bu soruna bir çözüm üretemediğini söyledi. Mevcut iktidarın çalışanların haklarının daha da kısıtlamaya gitmek gibi çaba içerisinde olduklarını, Suriyeli sığınmacıların ise işsizliği daha da artırdığını belirtti. Ekonomik ve işsizlikten yatırım yaparak, üretim yaparak çıkabileceğini belirten Keskin, 80 yılda kazanılan yatırımların bir bir satıldığını ve yerlerine hiçbir şeyin yapılmadığını sözlerine ekledi.

Keskin ayrıca; Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde “Bir Millet Uyanacak, Türkiye’nin Kalbi MHP de Atacak” sloganıyla ülkemizin her bireyine ulaşarak iktidarın ülkeyi getirdiği durumu anlatacaklarını sözlerine ekledi.

MHP Havza İlçe Başkanı Uğur Yıldırım; Milliyetçi Hareket Partimizden taşın altına elini koyarak yola çıkan bütün gönüldaşlarımıza bu kutlu yolda Allah’ın izniyle başarı dilediklerini söyleyerek, Yıllardır kendisini tanıdığım ve milliyetçi ülkücü camia içerisinde çalışmalarını sürdüren Mustafa Keskin kardeşimizin ilk ziyaretlerini ilçelerine yapmasının kendilerini sevindirdiğini belirtti. Başkan Yıldırım, ülkemizin son birkaç günde yaşadığı olaylar göz önüne alındığında mevcut iktidar kendisine halkımız tarafından gösterilen teveccühü sıfırın altına indirmiştir, maddi manevi bütün değerlerimiz oldubitti ile terk edilir hale gelmiştir, dedi. İnşallah Haziran 2015 seçimlerinde milletimizden emaneti Milliyetçi Hareket Partisin olarak almak amacıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz, dedi.

Havza Ülkü Ocaklarını, Ziyaret

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Keskin kendisinin de bir dönem Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığını da yaptığı belirterek Havza Ülkü Ocaklarını ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Keskin, Ülküler uzak hedeflidir, uzun vadelidir. Bir ülkünün hemen yarın gerçekleşmesi mümkün olmayabilir. Ülküler önümüzdeki yılları, önümüzdeki yüzyılları kapsayabilir. Ama ülkü insanının kalbini aydınlatan bir ışıktır. Ülkü insanlara yönünü tayin etmesini sağlayan bir kılavuzdur. Milletler için de millî ülkü, milletin kılavuzu, milletin yolunu aydınlatan güneşidir. Ülküsüz insan çamurdan bir varlık gibidir. Ülküsüz insan dümensiz, pusulasız bir gemi gibi olduğunu belirterek, bu eğitim kurumlarında görev alan, taşın altına elini koyan insanlarımızı tebrik ediyorum, güzel işler yapmak her babayiğit insanın başarabileceği iş değildir, gönüllülük esasıyla hizmet eden başta ülkü ocakları başkanımızı ve arkadaşlarını kutluyorum dedi.

Havza Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Emin İnan; bir dönem bizim gibi bu görevlerde bulunmuş, şimdi ise milletimiz adına göreve talip olan Mustafa Keskin Başkanımıza, Ankara’ ya giden yolda başarılar diliyoruz. Ülkü Ocaklarında yetişen gönüldaşımızın devletimize, milletimize en iyi şekilde hizmet edeceğini bildiklerini ifade ederek sözlerine şöyle devam etti;  Bir insan, insan olmak isterse, insanlığa hizmet etmek isterse, evvelâ kendi milletine, devletine hizmet etmeli, kendi milletini, devletini yükseltmeye, kendi milletini mutlu kılmaya çalışmalıdır. Bunu yaptığı takdirde aynı zamanda insanlığa da hizmet etmiş olur, dedi.

Vezirköprü İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocaklarına Ziyaret

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Keskin, ziyaretinin ikinci bölümünde ise Vezirköprü ilçe teşkilatını ve Ülkü Ocaklarını ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

MHP Aday Adayı Mustafa Keskin; yüz bini aşkın nüfusu ve yüz otuzu aşkın köyü ile ilimizin en büyük ilçelerinden birisi Vezirköprü ilçesinin tarihi ve doğal güzellikleriyle bir cevher olduğunu belirterek, gerekli yatırımların yapılması halinde ilimizin parlayan ilçesi konumuna geleceğini söyledi. Keskin ayrıca, mevcut hastanenin ilçeye yeterli olmadığını, acil vakalarda 130 km uzaktaki merkeze hastaların nakillerinin uzun sürmesi sebebiyle büyük bölge hastanesin en kısa sürede hizmete alınmasının elzem olduğunu, acil sağlık istasyonlarının sayısının artırılmasının da bir öncelik olduğunu söyledi.

Keskin ayrıca, başkanlık sisteminin bizleri parçalanmaya götüreceğini, başkanlık sisteminin federasyon olmaktan geçtiğini belirterek, Allah korusun bizi bölünmeye, iç çatışmaya götürecek bu tehlikeyi karşı halkımıza iyi anlatmamız sözlerine ekleyerek, dünyada başkanlık sisteminin sadece ABD’ de başarılı sayılabilecek bir şekilde sürdüğünü ancak orada da eyaletlerden oluşan bir yapı olduğunu bizim ülkemizi eyaletleri ayrılması durumunda bunun hangi hain yapıların iştahını kabartacağını unutmamak gerektiğini sözlerine ekledi.

MHP Vezirköprü İlçe Başkanı Hasan Budak ise; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu davaya hizmet eden arkadaşları vekil olarak görmek istediklerini, ülkücü milliyetçi camia içerisinde mücadele eden aday adayı olarak göreve talip olan Mustafa Keskin kardeşimize başarılar dilediğini söyledi, Başkan Budak ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türk Milletini ve Vatanını hain yapıların tehditlerine karşı uyanık olmaları gerektiğini, Haziran 2015 seçimlerinde halkımızın bu yapılara sandıkta gereken cevabı vereceğini sözlerine ekledi.

Keskin, Hocalı Soykırımında Hayatını Kaybeden Soydaşlarımızın İçin Mevlide Katıldı

MHP Milletvekili Keskin, Vezirköprü Ülkü Ocakları tarafından tertip edilen ve 1992 yılında Ermeniler tarafından soykırıma uğrayan kardeşlerimiz için yıldönümü sebebiyle okutulan mevlide katıldı.

Köprülü Mehmet Paşa Camiinde düzenlenen mevlide MHP ilçe Başkanı Hasan Budak ve Yönetim Kurulu, Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Tolga YENİLER, Partililer, Ülkü Ocaklı gençler ve vatandaşlar katıldı.

Keskin, 23 yıl önce 25 Şubatı 26 Şubata bağlayan gece, yeni bağımsızlığını kazanmış Azerbaycan’a karşı, Ermenistan tarafından açılan savaşta, asrın soykırımı tarifine tamamen uyan bir katliam gerçekleştirildiğini kaydetti. Katliamın unutulmaması ve unutturulmaması gerektiğini vurgulayan Keskin, “26 Şubat günü sona erdiğinde geride birçoğu kadın ve çocuk olmak üzere 613 kişi hayatını kaybetmiş 487 kişi yaralanmış, 150 asker kaybolmuş ve binlerce insan esir alınmıştır. Bugünler kesinlikle ihmal edilmemesi gereken günlerdir.

Keskin son olarak; Hocalı'nın katliamın ardından karanlıktan kurtulamadığını, Ermeni diasporasının ise yalan ve iftirayla Türk milletine yönelik intikam hevesinden vazgeçmediğini söyledi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum