BİR MÜJDE DE VEZİRKÖPRÜ'DEN GELECEK!

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av

BİR MÜJDE DE VEZİRKÖPRÜ'DEN GELECEK!
03 Nisan 2017 - 10:07
received_1516783268333083Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz, referandum çalışmalarına Vezirköprü'de devam etti.
Halkoylaması sürecinde çalışmalarına devam eden Akcagöz, Vezirköprü halkıyla bir araya geldi. Vezirköprü'de referandumda hayır seçeneği için vatandaşlarla bir araya gelen Tufan Akcagöz, ilçedeki esnafları, sivil toplum kuruluşlarını ve basın yayın organlarını ziyaret etti. Mevcut Anayasal değişikliğin, bir dayatma ile ülkenin gündemine geldiğine işaret eden Akcagöz, "Bir Anayasa değişikliği hepimizin gündemini teşkil ediyor. Böyle bir temel değişikliğe ülkenin ihtiyacı var mı, yok mu? Ülke büyük bir girdabın içinde debeleniyor. Millet olarak onlarca sorunumuz var, sıkıntımız var. Ekonomi yerle yeksan. Dolar, avro almış başını gitmiş. Bu Anayasa değişikliği bunların hangisine derman? Hiçbirine. O halde, uyanık olmak zorundayız. Geleceğini düşünen hayır der. Hiç bir derdimize derman olmayan bu Anayasa değişikliğine neden evet diyeceğiz? Demek ki bu büyük bir aldatmaca. Bunu görmek zorundayız. Ülkenin temel sorunları belli. Bu temel sorunları çözme yolları da belli. Bu sorun çözme yollarını arayıp bulmak yerine ülkenin kaderini bir kişinin iradesine bırakmak da neyin nesidir? Biz, millet olarak sıkıntı yaşadık mı hep birlikte yaşıyoruz. Alevisi, sünnisi, hep birlikte aynı sıkıntıyı paylaşıyoruz. Kürdü Türkü aynı received_1516785718332838sıkıntıyı ve derdi paylaşıyoruz. O nedenle, büyük düşünmek bizim için büyük bir zorunluluktur. Büyük düşünmek zorundayız. Bizi bizden ayıracak bir Anayasal değişikliğe mutlaka hayır demek zorundayız. Türkiye'nin herhangi bir noktasında, bir sıkıntı meydana gelse, seksen milyon aynı anda üzülüyoruz. Millet olarak, bu nedenle bu ortak paydayı ortadan kaldıracak projeyi elimizin tersiyle itmeli ve bu Anayasa değişikliğine hayır demeliyiz" dedi.
Vezirköprü'nün onlarca sorunu olduğunu dile getiren Tufan Akcagöz, "Hastane dediler, yalan oldu. Vezirköprü üvey evlat muamelesi görmeye devam ediyor. Vezirköprü Belediye Başkanı, üst geçitlere 'Tabi ki evet bi tanesi' diye pankart asmış. Şaka gibi. Sen bu kadar âşıksan, senin aşkın sana hayırlı olsun. Milletin durumu nedir, onu biliyor musunuz? Millet büyük bir ekonomik krizin içinde. Millet yarınından endişeli. Esnafı, memuru, yarınından endişeli. Bu endişeleri ortadan kaldıracak projelerin var mı? Yok. O halde, bu Anayasa değişikliğinin ne getirdiğini ve mahiyetini sorgulamak, her Türk vatandaşının asli görevlerinden bir tanesidir" diye konuştu.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum