Bir Şehrin Kaderiyle Bu Kadar Oynanmaz!

Samsunspor’un 3 puan silinmesine tepki gösteren Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “Bir şehrin kaderiyle bu kadar oynanmaz” dedi

Bir Şehrin Kaderiyle Bu Kadar Oynanmaz!
24 Ocak 2016 - 17:51
Samsunspor’un 3 puan silinmesine tepki gösteren Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “Bir şehrin kaderiyle bu kadar oynanmaz” dedi.
NEDİR SAMSUNSPORUMUZDAN İSTEDİĞİNİZ
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Samsunspor’un 3 puanın silinmesine tepkiler gelmeye devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Samsunspor üzerinde oynanan oyunların artık son bulması gerektiğini söyledi. Süslü, “Bir şehrin kaderiyle bu kadar oynanmaz. Yeter artık. Nedir Samsunsporumuzdan istediğiniz. Eğer o kadar adilseniz Samsunspor’a yaptıklarınızı neden 4 büyüklere yapamıyorsunuz?” dedi.
İYİ Kİ SPOR BAKANLARI SAMSUN’DAN
Kulüp Lisans ve mali Fair-Play talimatından dolayı puanı silinen ilk takımın Samsunspor olduğuna dikkat çeken Başkan Süslü, “Ayrıca Samsunspor tarafsız sahada Play-Off final maçında seyircisiz maç oynayan ilk takım, futbolcusuna alacağı ödendiği halde transfer yasağı alan tek takım oldu. İyi ki iki dönemdir spor bakanları Samsun’dan çıkıyor. Bakanları kendi ilinden olup ta bu durumlara düşen bırakın Türkiye’yi, Dünya’da böyle bir takım yoktur” diye konuştu.
HEPİMİZ TEK YÜREK OLMALIYIZ
“Gün birlik günüdür” diyen Başkan Süslü, “Samsunspor için hepimizin tek yürek olması gerekir. Bu zor günleri birlikte hareket ederek atlatabiliriz. Şuan Samsunspor’un teknik direktör sorunu var. Kenan Yelek kardeşimiz takımın başında fakat yöneticilerimiz bu hafta yeni bir teknik adamla anlaşacaklarını dile getirdiler. Samsunlu teknik adamlarla yola devam edilmesiyle daha da başarılı olacağımız inancındayız” ifadelerini kullandı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum