BİR YERDE BAŞARI VARSA ÖDÜLDE VAR

Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetenim Kurulu Başkanı Hatice Örs, ”İlçemizde okuyamaya hevesli olan gençlerimizi Türk Kızılay’ı olarak ödüllendiriyoruz” dedi

BİR YERDE BAŞARI VARSA ÖDÜLDE VAR
02 Ağustos 2017 - 11:46
Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetenim Kurulu Başkanı Hatice Örs, ”İlçemizde okuyamaya hevesli olan gençlerimizi Türk Kızılay’ı olarak ödüllendiriyoruz” dedi.
Canik’teki Okullarda okuyan başarılı öğrencileri fırsat buldukça ödüllendirdiklerini dile getiren Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetenim Kurulu Başkanı Hatice Örs,” Türk Kızılay’ı olarak gençlerimizin okuması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.
YAVRUMUZ SÖZ VERDİ. BU DÖNEM TAKDİR VE TEŞEKKÜR ALDI
Bu maksatla onlara hediyeler vere okumaya teşvik ettiklerini vurgulayan Başkan Örs, ”Geçen dönem takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencileri hediyelerle ödüllendirdik. Türk Kızılay’ı olarak Salıpazarı da yatılı okuyan öğrenci yarı dönemde ödüllendirilmedik. Çünkü teşekkür alamamıştı. Yavrumuz söz verdi. Bu dönem takdir ve teşekkür alan öğrencimize Canik Türk Kızılay’ı Canik Şube Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı olarak kendisine bisiklet hediye ettik” diye konuştu.
TÜRK KIZILAY’I OLARAK TÜM GENÇLERİMİZİ OKUMAYI TEŞVİK EDİYORUZ
Her fırsatta gençleri okumayı teşvik ettiklerinin altını çizen Başkan Örs, ”Bir sivil toplum kuruluşu yöneticisi olarak Üniversite mezunu olmama rağmen ikinci Üniversiteyi okuyorum. Tüm gençlerimizi okumayı teşvik ediyoruz. Okumak isteyen okutulmayan ne kadar gencimiz varsa bize ulaşsın Bin 200 Gönüllümüzle her zaman her yerde yanlarındayız. Türk Kızılay Gönüllüsü Müzisyenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gezginci’nin katılımı ile gerçekleştirilen ödüllendirmeye her zaman devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum