Birlikten güç doğar

MÜSİAD Samsun Şubesi’nin yeni Yönetim Kurulu Üyeleri’ni kabulünde konuşan Samsun TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, Samsun’u Türkiye’nin her anlamda çekim merkezi yapmak

Birlikten güç doğar
07 Mart 2015 - 20:55
MÜSİAD Samsun Şubesi’nin yeni Yönetim Kurulu Üyeleri’ni kabulünde konuşan Samsun TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, Samsun’u Türkiye’nin her anlamda çekim merkezi yapmak için herkese önemli sorumluluklar düştüğünü belirterek, “Bu konuda her zaman, her an, bir arada düşünmeye ve bir arada hareket etmeye hazırız. Birlikten güç doğar gerçeğini göz ardı etmemeliyiz” dedi.

Ocak ayında yapılan seçimlerin ardından yeni oluşan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Yönetimi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu’nu makamında ziyaret etti. MÜSİAD Samsun Şubesi’nin yeni genç Başkanı Selim Sar, yeni dönemdeki hedefleri ve projeleri hakkında Başkan Salih Zeki Murzioğlu’nu bilgilendirdi. Samsun’a hizmet etmek adına yola çıktıklarını belirten MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Selim Sar, “TSO’lar şehirlerin birleştirici bir gücü. Yönetim olarak fikir alışverişine, istişareye çok önem vereceğiz. Sizlerle birlikte çok güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Çalışmalarınızda bizleri yanınızda görmek isterseniz mutlu oluruz” diye konuştu.

Ortak payda Samsun

Samsun TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu ise, MÜSİAD’ın yeni oluşan yönetimine başarılar diledi. Samsun’daki sivil toplum kuruluşlarını çok önemsediğini ifade eden Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise, “Samsun’daki tüm sivil toplum örgütlerinin tümü kendi içinde ayrı bir değere sahip. Oda yönetimi olarak istişarelere her zaman açık olduk. Ayrımız, gayrımız hiçbir zaman olmadı. Hepimizin ortak paydası Samsunumuza çok daha iyi hizmet yapabilmek. Biz de bunun çabası içindeyiz. Dünya ülkelerinde olduğu gibi Türkiye’de hızlı bir değişim sürecinde. Samsun olarak da değişime ve gelişime açık olmalıyız. Etrafımızda olup biteni yakından takip etmeliyiz” diye ifade etti.

Birlikten güç doğar

Konuşmasında, Samsun’un bir çok avantajı içinde barındıran çok yönlü bir kent olduğunu belirten Başkan Murzioğlu, “Samsunumuzun önü açık. Samsun’u, Türkiye’nin her anlamda çekim merkezi yapmak için çaba harcamalıyız. Samsun’u geleceğe taşıma adına herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapması gerektiği inancındayım. Bu bağlamda, Bu noktada hepimize önemli görevler düşüyor. Bizler aynı şehirde yaşayan, aynı havaya teneffüs eden insanlarız. Hepimizin ortak amacı ekonomimizi dünyaya açmak, üretime, istihdama katkı sağlamak. Türkiye’nin omurgası üretimdir, ihracattır, emek ve alın teridir. Biz kalkınırsak şehrimiz kalkınır, şehrimiz kalkınırsa, ülkemiz kalkınır. Bu konuda her zaman, her an, bir arada düşünmeye ve bir arada hareket etmeye hazırız. Birlikten güç doğar gerçeğini göz ardı etmemeliyiz. Önümüzde genel seçimler var. İnşallah yeni dönem ülkemiz ve kentimiz için hayırlı olur” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum