Biz sizi yeni tanımadık

SOYKIRIM YALANI DP Trabzon Milletvekili adayı Ali Akar soykırım ile ilgili yaptığı açıklamada; İster papa, ister papaz, ister hahambaşı, ister Amerikan, ister Avrupa ne karar alırsanı

Biz sizi yeni tanımadık
18 Nisan 2015 - 18:33
SOYKIRIM YALANI

DP Trabzon Milletvekili adayı Ali Akar soykırım ile ilgili yaptığı açıklamada;

İster papa, ister papaz, ister hahambaşı, ister Amerikan, ister Avrupa ne karar alırsanız alın sizin bu kararınızı asla ve asla kabul etmeyiz. Bu devletin adı Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Bu yalanlarınızı bu halka yutturamazsınız.

Sizleri Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Sakarya’da, Sarıkamış’ta, ülkenin doğusunda, batısında, kuzeyinde, güneyinde tanıdık. Osmanlı’yı da öyle yıktınız. İsyanlar çıkarttırarak hasta adam haline getirip Sevr antlaşmasıyla o devleti yıktınız. Şimdi ise bu devleti yıkamazsınız. Bu millet Atatürk’ün nutkundan ilham alarak bu günlere gelmiştir ve de her badireyi atlatmıştır. Dâhili ve harici bedbahtları hiç unutmuyoruz. Şuanda onlar sahnede bizlere de karşı koymak düşer. Atik hırsız ev sahibini hırsız tutarmış.

Katliamı kim mi yaptı? Elbette Ermeniler. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı veya Başbakanı tarihi, yaşananları bilmeden suçluluk psikozu içinde Ermeni halkından özür dileyelim derse bu başımıza gelenler kaçınılmaz olur.

Büyükbabam 7 yıl askerlik yapan biriydi. Bayburt, Erzurum, Erzincan, Ağrı, Van ve Kars’ta Ermeni çetelerinin yaptığını şöyle anlatıyordu.”Evladım yüzlerce köyü basıyorlar çoluk çocuk demeden Müslüman Türk aileleri katlediyorlar, şehit ediyorlar ve kaçıyorlardı. Bizde askeri birlikler olarak neredeyse işimiz cenaze defnetmeye dönüşmüştü. Köylere kan kokusundan giremiyorduk. Mezar açmaya zamanımız olmazdı. Tumpların alçak yerlerine şehitlerimizi koyup üzerlerine toprak çekip kapatıyorduk.”Soykırım dendiğinde kızarak “Asıl halkı Ermeniler katletmiştir.” derdi.1989 yılında 104 yaşında vefat etmişti. Olanları birinci ağızdan dinleyen biri olarak asla ve asla Ermeni katliamı yoktur.

Savaş halinde devletin askerine ve de halkına kim silah çevirmiş ise o payına düşeni almıştır. Bu millet asil bir millettir. Katliam yapsaydı savaştan sonra içimizdeki Ermenilere yaparlardı. Onları da bizim kardeşimiz kabul ederek bugüne kadar yaşadık. Ne bizim huzurumuzu ne de Ermeni vatandaşlarımızın huzurunu bozmayın.

Ey aymazlar Ermenilere yapılan katliam yoktur, yoktur, yoktur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum