Bize Şans Verin Samsun'u Ayağa Kaldıralım

CHP Samsun milletvekili Aday adayı Metin burma, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde halkla ve delegelerle buluştuğu toplantıda ,’AK Partinin kaç dönemdir burada 6 vekili var

Bize Şans Verin Samsun'u Ayağa Kaldıralım
09 Mart 2015 - 19:40
CHP Samsun milletvekili Aday adayı Metin burma, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde halkla ve delegelerle buluştuğu toplantıda ,’AK Partinin kaç dönemdir burada 6 vekili var. Ne yaptılar? Aynı şansı bize verirseniz Samsun’u ayağa kaldırırız’ dedi.

CHP Samsun Milletvekili Aday adayı Adem Orman’ın sahibi bulunduğu kahvehanede düzenlenen toplantıda Orman,’Burası uğurlu bir yerdir. Buraya Rahmetli Muzaffer Önder dâhil her partiden aday geldi, konuştu ve başkan veya vekil seçildiler. Sizinde yolunuz, yolumuz açık olsun’ dileklerinde bulundu.

GİDİŞAT İYİ DEĞİL

Vekil adayı Burma ise, ’Biz Ulu Önder Atatürk’ten başlayarak sevecen, konuşması dinlenir, devlet adamlığına alıştık. Şimdi herkes birbirine bağırıyor, dövmeye çalışıyor. Gazeteler televizyonlarda hep bir gerilim var. Bu durumdan gerçekten yorulduk. Bu ülke bizim insanlar bizim. Gidişat iyi değildir. Siyaset artık halkın refah ve mutluluğu için yapılmaktan çıkıp, kutuplaşmaya doğru gitmektedir. Türkiye bu gerilimden kurtulmalıdır. Ne sosyal ne ekonomik anlamda geleceğimiz hiç iyi görünmüyor.  Ama medya aracığı ile bir algı yönetimi yürütülüp bu millet kandırılıyor. Devlet adamı yalan konuşur mu? Bunlar hiç utanmadan konuşuyorlar. Kırsalda üretim bitti. İşsizlik aldı başını gidiyor. Emekliler tespih çeker gibi aybaşı çekiyor, dostlarına, torunlarına mahcup olmaktalar. ‘diye konuştu.

HALK YETKİ VERSİN, SAMSUNU AYAĞA KALDIRALIM

2002 den bu yana iktidar partisine 5-6 milletvekili veren hatta bakanları olan Samsun’un buna karşın hiç iyi durumda olmadığına da değinen Burma,’ Burada Cumhuriyetin bütün kazanımları satıldı. Türkiye yi besleyecek iki verimli ovamızdan yararlanamıyoruz. Şimdi buralara termik santraller kurma girişimindeler. Tekkeköy’e yapılması planlanan termik santral için protesto gösterisine katılanlar, o günden bugüne ne değişmiştir ki bugün Termeye yapılana ses çıkarmadıkları gibi, bunun savunucusu olmuşlardır. Dışarıdan saman, hububat, gübre odun kömürü ithal eder hale geldik. Geçmişte burada üretilen bu ürünlere milyon dolarlar ödüyoruz. 2010 yılı verilerine göre Samsun kişi başına düşen yatırım sıralamasında 71.sıradadır. Tüm bu verilere bakarak halkın artık AK Partiye oy vermeyeceğini düşünüyorum. Bize şans tanıyıp, 5-6 milletvekili ile temsil yetkisi verirlerse, Samsun’u ayağa kaldırırız. Samsunluların bu kez şehirlerinden yana tavır alacağına ve kenti hak ettiği noktaya taşımak için bize destek vereceğine canı gönülden inanıyorum’ şeklinde konuştu.

PROJELERİMİZ HAZIR

CHP olarak işsizlik, üretim, yoksullarımız için aile sigortası, taşeron işçiler, sağlık ve emeklilerin insanca yaşam hakkına kavuşmaları gibi hayatın her alanına ve her yaştan insana hitap edecek projeler ürettik. Halka bunları anlatacağız. İktidar şansımız vardır ve yakındır. Çünkü bu kez halka kendimizi kendimiz anlatacak ve umudun bizde olduğunu, CHP’nin onların refahı ve mutluluğu için var olduğunu bilmelerini sağlayacağız’ dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum