BİZE SANTRALLERİ LAYIK GÖRDÜLER

Seçim gezilerine Terme’de devam eden MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis, partisinin projelerini anlattı

BİZE SANTRALLERİ LAYIK GÖRDÜLER
23 Mayıs 2015 - 16:31
Seçim gezilerine Terme’de devam eden MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis, partisinin projelerini anlattı. Edis; ’Bu seçimler tarihi seçimlerdir. Halkımızın yüzü MHP iktidarıyla gülecek. Türkiye’ye barış ve huzur gelecek’ dedi.
BARIŞ VE HUZUR GELECEK
MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis, Terme’de çeşitli ziyaretlerde bulundu. Vatandaşlarla dertleşen Edis, Türkiye’nin MHP iktidarına ihtiyacı olduğunu söyleyerek;’Bu seçimler ülkemizi ayrıştıranlarla, Türkiye’ye huzur ve barışı getirecek partilerin seçimi olacak. AK Parti 13 yılda ülkemizde büyük uçurumlar yarattı. Biz bu ülkeye huzur ve barışı getirmek ve halkımızı refaha kavuşturmak için çalışıyoruz. Bize güç verin, destek verin ülkemizi ayağa kaldıralım’ diye konuştu.
TERME’Yİ YOK EDECEKLER
Türkiye’nin birçok ilinde bazı yatırımlar yapılmasına rağmen, Samsun’un bu yatırımlardan nasibini alamadığını, Samsun’a santralleri layık gören ve halkın geleceğiyle oynayan bu hükümete Samsunlular olarak gerekli dersin verilmesi gerektiğini söyleyen Edis; ’Terme’de beyefendiler santraller kurarak adeta ilçenin kaderiyle oynuyorlar. ‘Yatırım yapın’ diyoruz bize layık gördükleri yatırıma bak. Kimse bu ilçenin kaderiyle ve geleceğiyle oynayamaz. Buna asla müsaade etmeyeceğiz’ şeklinde konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum