BİZİMLE YÜRÜ SAMSUN

Seçim çalışmalarını kendi bölgesi olan Samsun'un, Bafra ilçesinde sürdüren MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis, hemşerileri tarafından vekil gibi karşılandı, Emirefendi, Mevlana, Çilhane Mahall

BİZİMLE YÜRÜ SAMSUN
04 Haziran 2015 - 22:02
Seçim çalışmalarını kendi bölgesi olan Samsun'un, Bafra ilçesinde sürdüren MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis, hemşerileri tarafından vekil gibi karşılandı, Emirefendi, Mevlana, Çilhane Mahallelerinde Halka seslendi.
Hükümetin devleti iyi yönetemediğini, bu anlamda devletin MHP kadrolarına ihtiyacı olduğunu Vurgulayan Edis Ülkemizin en iyi yetişmiş kadroları MHP”de bulunmaktadır.
KUL HAKKI YİYENLERDEN HESAP SORULACAK
Hükümetin 13 yıllık icraatlarının Türk halkında artık karşılık bulmadığını ve inandırıcılığını kaybettiğini Söyleyen Edis, ’Halkımız bu iktidara 13 yıl içinde çok uzun bir kredi verdi. Onlar ne yaptılar? ‘’17-25 Aralık Rüşvet, Yolsuzluk ve kara para’’soruşturması ile ortaya dökülen, hükümet üyeleri ile aile fertlerinin içinde yer aldığı siyasi tarihimizin en büyük rüşvet ve yolsuzluk iddiaları başta olmak üzere bir çok yolsuzluk iddialarına konu oldular. Bu dönemde yapılan yolsuzlukların üzerine titizlikle gidilecek, devlet malına el uzatanlardan, kul hakkı yiyenlerden, rüşvet çilerden, soygunculardan ve hortumculardan hesap sorulacak' dedi.
SİZİN DERDİNİZİ MHP OLARAK BİZBİLİRİZ
Ülkenin kaybedecek bir dakikası bile olmadığını ve 7 Haziran seçimlerinin tarihi nitelikte seçimler olduğunu kaydeden Edis; ’Oyunuzu verirken, vicdanınızın sesini dinleyerek ve gelecek nesilleri düşünerek oylarınızı verin. Türkiye’yi kaos ortamına sokarak bu ülkeyi ayrıştıranlara, ötekileştirenlere asla oy vermeyin. Bu ülkede önce birlik ve beraberliği sonrasında huzuru tesis etmeye ihtiyaç var. Ben sizin içinizden biriyim Burada doğdum, burada büyüdüm. Memleketimden hiç kopmadığım gibi, her zaman İlçemin ve Samsunun sorunlarına duyarlı oldum. Tütünün çilesini bilmeyen, köylünün derdini anlamayan size derman olamaz.
BİZİMLE YÜRÜ TÜRKİYE
MHP’nin, Türkiye’nin yükselen yıldızı olduğunu ve şanlı ve tertemiz tarihiyle halkın gönlünde taht kurduklarını belirten Edis;. Gelin bu ülkeyi yeniden inşa edebilmek ve Türkiye’ye değer katmak için bizimle yürüyün. Gelin memleketimizin sorunlarını çözmek ve halkımızın dertlerine derman olmak için bizimle yürüyün. Başka Türkiye yok. MHP bu ülkede huzuru, barışı ve refahı getirmek için halkımızın emrindedir. Bize güç verin, destek olun’ şeklinde konuştu.

 

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum