BOKSÖRLERDEN AYDIN'A ZİYARET

Sakarya’da düzenlenen ve 63 kg'da yıldız erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak dönen Nurullah Kaya ve Antrenörü Alaettin Köksal ile  Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Ferdi (B

BOKSÖRLERDEN AYDIN'A ZİYARET
06 Ağustos 2016 - 00:42
3Sakarya’da düzenlenen ve 63 kg'da yıldız erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak dönen Nurullah Kaya ve Antrenörü Alaettin Köksal ile  Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Ferdi (Bay-Bayan) Kick Boks Türkiye Boks Federasyonu tarafından Sinop’ta  merhum boksör Köksal Özoğluöz adına düzenlenen  Şampiyonasında Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında Türkiye 2'incisi Sabri Akbaş ve Antrenörü Yaşar Giritliyi Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın makamında kabul etti.
21BAŞARILI SPORCULAR AYDIN'İN HUZURUNDA
Türkiye Kick Boks Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Ferdi (Bay-Bayan) Kick Boks Şampiyonasında, Sakarya'da 63 kg'da yıldız erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak Samsun’a dönen Çarşamba Belediyespor kulübü’ nün sporcularından Nurullah Kaya ve Antrenörü Alaettin Köksal ve Türkiye Boks Federasyonu tarafından Sinop’ta merhum boksör Köksal Özoğluöz adına düzenlenen Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında Türkiye 2'incisi olan Çarşamba Belediyespor Kulübü sporcusu Sabri Akbaş ve Antrenörü Yaşar Giritli Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın'ı makamında ziyaret etti.
ELDE EDEMEYECEĞİ BAŞARI YOKTUR
7- Boş kalıp haber
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Müdürü İlkay Aydın, "Kendi kilolarında elde ettikleri dereceler ile madalya kazanan sporcularımızla gururlandık sporcularımızı kutluyorum. Özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim öğretimlerinin yanı sıra geleceklerine yön verirken herhangi bir spora teşvik etmek, kendilerine “yapabilirim ve başarabilirim” öz güvenini kazandırmak çok önemli. Özgüvenini kazanan insanın hedefleri doğrultusunda elde edemeyeceği başarı yoktur. Sizlerin bugün elde etmiş olduğunuz bu başarı da özgüveninizin ve çalışmanızın güzel bir sonucu. Geleceğimiz olan sizlere hayatınız boyunca nice başarılar diliyorum. Onların bu başarılarında başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Güven Özyurt’a kulüp Antrenörlerimiz Alaettin Köksal ve Yaşar Giritli olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi. Sporcularla sohbet eden Aydın, sporcu ve Antrenörlerini ödüllendirerek çeşitli hediyeler takdim etti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum