Bölünmüş Aile Çocuklarının Sorunları ve Çözümü

Aktif Eğitim Sen Samsun Şubesi Kadın Kolları toplumun en önemli kanayan yaralarından birini daha aktif çalışmalar çerçevesinde ele aldı

Bölünmüş Aile Çocuklarının Sorunları ve Çözümü
18 Ocak 2016 - 17:26
Aktif Eğitim Sen Samsun Şubesi Kadın Kolları toplumun en önemli kanayan yaralarından birini daha aktif çalışmalar çerçevesinde ele aldı.
Panel şeklinde yapılan proğramda "Bir Öğretmen Olarak Bölünmüş Aile Çocuklarının Sorunları ve Çözüm Yollarına Katkılarımız" üzerinde duruldu.
Programa konuşmacı olarak davet edilen rehber öğretmenler bölünmüş aile çocuklarının psikolojik, sosyo ekonomik ve eğitim sorunlarıyla bunların çözüm yolları üzerinde dikkat çekici açıklamalarda bulundular. Ayrıca konun hukuki yönü hukukçu konuşmacı tarafından değerlendirildi.
Hukuki açıdan da boşanmanın son çözüm yolu olduğu çocuk sahibi olan eşlerde hukukun öncelikle çocuğun haklarını koruduğu sonrasında ise kadın-erkek farketmeksizin hukukun mağdurun yanında olduğunu ifade edildi.
Program sonunda dinleyici olarak katılan öğretmenlerin konuyla ilgili sorularına cevap veren panelistler bu önemli konuya duyarsız kalmayan Aktif Eğitim Sen Kadın Kolları yönetim ekibine teşekkür ettiler.
Değerli katkılarından dolayı programa konuşmacı olarak katılanlara Kadın Kolları Başkanı Sayın Elif Çakır tarafından  teşekkür edilerek plaket verildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum