BOSTANOĞLU HAVALİMANINDA KARŞILANDI

Karadeniz'de düzenlenen 'Deniz Yıldızı- 2016' tatbikatı için havayolu ile Samsun’a gelen Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Samsun-Çarşamba Havalimanı’nda protokol üyeleri tarafında

BOSTANOĞLU HAVALİMANINDA KARŞILANDI
01 Nisan 2016 - 11:41
Karadeniz'de düzenlenen 'Deniz Yıldızı- 2016' tatbikatı için havayolu ile Samsun’a gelen Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Samsun-Çarşamba Havalimanı’nda protokol üyeleri tarafından törenle karşılandı.
KOMUTAN BOSTANOĞLU İLE BİR SÜRE SOHBET ETTİ
Karşılama töreni sonrasında havalimanında Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ile bir süre sohbet eden Vali İbrahim Şahin, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu'nu askeri helikopter ile 'Deniz Yıldızı-2016' tatbikat alanına gitmek üzere havalimanından uğurladı.
SAMSUN PROTOKOLÜ TARAFINDAN KARŞILADI
Karşılama törenine ayrıca, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli. Albay. Ercan Yaşin, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı SG. Alb. Murat Özer katıldı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum