BU GREV HEPİMİZİN MÜCADELESİ

Bizler Samsun Organize Sanayi İşçiler Birliği olarak 29 Ocakta Greve giden Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonuna bağlı Metal-İş'in Öncülük ettiği Grevi destekliyoruz

BU GREV HEPİMİZİN MÜCADELESİ
29 Ocak 2015 - 23:19
Bizler Samsun Organize Sanayi İşçiler Birliği olarak 29 Ocakta Greve giden Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonuna bağlı Metal-İş'in Öncülük ettiği Grevi destekliyoruz.

Şuan Samsun'da mevcut kuvvetimizle sokağa çıkamıyoruz, içimizde birçok ağır metal sektöründen arkadaşlarla örgütlenme çalışmamız hızlıca ilerliyor. 29 Ocak grevi biz SOSİB olarak dönüm noktası olacağı için hangi firmalarda örgütlendiğimizi isim belirtmeden adımız duyurmak istedik.

Bizler organize sanayi bölgesinde asgari ücretle 12 saat çalıştırılan işçileriz, birçok arkadaşımız sendikalaşmanın faydalarını bilmediğinden ağır aksak yürütülen örgütlenme çalışması 29 Ocak grevinden sonra kazanılacak hakların neler olduğunu görünce bizler için umut oluşturmakta geleceğe umutla bakmaktayız.

Bu Grev Hepimizin diyerek Türkiye genelindeki Metal-İş'in başlattığı haklı mücadeleyi desteklediğimizi tüm kamuoyuna bildiririz. Bu daha başlangıç mücadeleye devam.

S.O.S.İ.B Samsun Organize Sanayi İşçiler Birliği

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum