BU HAFTA SAMSUN SPOR'A DOYACAK...

Samsun’da bu hafta yapılacak olan ''Türkiye Büyükler Güreş Şampiyonası'', ''Küçükler - Yıldızlar Karate Türkiye Birinciliği'', ''Basketbol Gençler Türkiye Birinciliği'' ve ''Türkiye Anadolu Yıldılz

BU HAFTA SAMSUN SPOR'A DOYACAK...
27 Şubat 2015 - 20:14
Samsun’da bu hafta yapılacak olan ''Türkiye Büyükler Güreş Şampiyonası'', ''Küçükler - Yıldızlar Karate Türkiye Birinciliği'', ''Basketbol Gençler Türkiye Birinciliği'' ve ''Türkiye Anadolu Yıldılzarı Ligi Hentbol Çeyrek Final Müsabakaları'' Şampiyonaları ile Samsun spora doyacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, yaptığı açıklamada;  “Spor kenti olma yolunda hızla ilerleyen güzide şehrimiz Samsun, bu hafta dört farklı branşta, dört ulusal faaliyete ev sahipliği yapacak. 27 Şubat 2015 tarihinde, İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda dev güreş organizasyona imza atacak. Samsunlu Güreş severlerin büyük ilgi göstermesini beklediğimiz müsabakaların Yaşar Doğu'nun memleketi Samsun’da yapılacak olması ise şehre ayrı bir heyecan verdi.  İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda oynanacak olan güreş müsabakaları 27 Şubat 2015 Perşembe günü başlayıp  1 Mart 2015 Pazar günü yapılan final müsabakaları ile sona erecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum