Bu ironi devam ediyor...

HATALAR ZİNCİRİNDEN TESPİH ÇEKMEK 25 Mart 2014 tarihinde Ankara’da oynanan Ankaraspor – Samsunspor maçındaki muhteşem taraftar baskısından sonra puan kaybeden Ankaraspor’un teknik dir

Bu ironi devam ediyor...
17 Ekim 2016 - 06:34
HATALAR ZİNCİRİNDEN TESPİH ÇEKMEK

25 Mart 2014 tarihinde Ankara’da oynanan Ankaraspor – Samsunspor maçındaki muhteşem taraftar baskısından sonra puan kaybeden Ankaraspor’un teknik direktörü Osman Özköylü ile maç sonrasında Dayı’nın Yeri’nde yemekte karşılaştık. Samsunspor maçındaki seyirci şovunu engelleyemeyen yönetime ve kaybettiği puanlara aşırı karşı tepkisine şahit olup hırsı üzerine net bir kanaate varmıştım. Ve Özköylü Samsunspor’a hoca oldu. Kariyer planlaması yapan ve geleceğini düşünen bir teknik direktörün böyle bir tercihi oldukça cesurca sayılabilir. Bu yüzden bile takdir edilmelidir.
Canlı bombaların kendilerini imha etmeleri ile başlayan Antep günü, Samsunspor’un futbol intiharı ile bitti. 33’lük bir tespih olacak hatalar zinciri ile maç bitti. Uche, Mehammed ve Jakovic’in kendilerini yormadan gollerde katkı sağlaması ile üç gol yedik. Ekigho gol atmak ya da attırmak isteseydi fark artabilirdi. Maçın kötüleri ve daha kötüleri var. Osman Özköylü şimdilik masum.
Goller yenildikçe oyundan düşen Samsunsporlu futbolcular sahanın içinde yok gibiydiler.
Kulübeden tribünlere gönderilen antrenör ve tribünden dışarıya çıkan başkan, bu durumu tamamladılar. Fatih, Ousmane, Hasan, Mustafa, Mehmet, Muharrem, Halil İbrahim ve Murat sahada yoklar. Sol ve sağ bekler verimsiz ve kaleci…
Kalecinin iki hatasından birincisinde Ekigho golü atmayarak iyilik yaptı bize. İkincisinde ise eliyle attırdı Furkan. Ousmane ritmi bozuk ve aşırı top kaybı yaptı. Fatih her zamanki gibi ağır ve adam kaçırıyor. Burhan bir sol bek gibi oynayamadı. Mustafa ve Murat evlere şenlik. Mehmet ne yaptığını bilmiyor.
Rakip on kişi kaldıktan sonra 35 dakika oynandı futbol. Bizim bir atağımız yokken rakip on kişiyle yürüye yürüye golünü attı.
Şu ana kadar iki golü bulunan Samsunspor ile dört golü bulunan Ekigho’nun kıyaslanması bile bugün bizim en büyük hatamızı yüzümüze vurduruyor.
Bu ironi devam ediyor.
Bizim hatalar zincirimizden bir 33’lük tespih yaptık ve tespihi hatasız oynayan Antep Büyükşehir Belediye çekti.
Bir de ikinci kez Samsun kümeye tezahüratlarına maruz kaldık. Alışkanlık yaparsa bu taraftara yazık olur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum