BU MAÇI KAZANDIK MUTLUYUZ

Türkiye Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grupta Mücadele eden ve diğer temsilcimiz Çarşambasor’un Teknik Direktörü Besim Durmuş, ”Görelespor maçını kazandık mutluyuz” dedi

BU MAÇI KAZANDIK MUTLUYUZ
25 Ekim 2016 - 10:08
1Türkiye Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grupta Mücadele eden ve diğer temsilcimiz Çarşambasor’un Teknik Direktörü Besim Durmuş, ”Görelespor maçını kazandık mutluyuz” dedi.
FUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM
Görelespor maçı öncesi düşündükleri galibiyeti sahaya yansıttıklarını vurgulayan Yeşil- Beyazlı ekibin tecrübeli Teknik Direktörü Besim Durmuş,” Rakibimizin karşısında her iki yarıda üstün bir oyun sergiledik ve bu maçı kazandıkları için öncelikle futbolcularımı kutluyorum ve bundan sonraki maçlarımızı kazanmak için mücadele edeceğiz” diye konuştu.
GÜZEL BİR MAÇ OLACAK
9 puanla lığın 4’üncü sırasında yerini alan Çarşambasor’un Teknik Direktörü Durmuş,” Hafta sonu sahamızda karşılaşacağım Ayancık Belediyespor maçının hazırlıklarına Salı gününden itibaren başlayacağız ve bu önemli maçta tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Bu arada Samsun’daki sporseverlerimizi maçımıza davet ediyoruz. Bizim acımızdan güzel bir  maç olacağına inanıyorum” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum