BU MÜCADELE HİLAL İLE HAÇ'IN MÜCADELESİDİR!

Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İş adamları Derneği Başkanı Furkan Okudan Hollanda hükümetinin Türk Bakanlara koydukları yasakları sert bir şekilde eleştirerek “Avrupa hükümetlerinin ve Hollanda

BU MÜCADELE HİLAL İLE HAÇ'IN MÜCADELESİDİR!
12 Mart 2017 - 22:59
7- Boş kalıp haberKısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İş adamları Derneği Başkanı Furkan Okudan Hollanda hükümetinin Türk Bakanlara koydukları yasakları sert bir şekilde eleştirerek “Avrupa hükümetlerinin ve Hollanda hükümetinin İslam karşıtı faşist uygulamalara başlaması zihinlerinin arkasındaki gerçek niyeti ortaya çıkarmıştır” diye belirtti.
Okudan şöyle devam etti; Her fırsatta demokrasi dersi vermeye kalkan Avrupa gerçekte ne kadar özgürlük karşıtı düşüncelere sahip olduğunu bir kez daha göstermiştir.
Türk bakanlarına karşı yapılan bu tavır kabul edilemez ve hoş görülemez. Bu tavrı kınıyor, tepkilerinizi en yüksek şekilde gösteriyoruz.
Dünya da karmaşanın yaşandığı yerlere bakıldığında hep Müslüman ülkelerin ateş çemberinde olduğu açıkça görülmektedir.
HİLAL HAÇLI MÜCADELESİDİR
Üzülerek seyrettiğimiz bu ateşi yakanlar Dünyaya sözde demokrasi dersi veren batılı ülkelerdir. Bizler bu durumun farkına vardıkça batılı ülkeler bu ateşi büyütmektedirler.
İslam coğrafyasının ve Dünyada ezilen halkların umudu olan ülkemizin 16 Nisanda prangalarını kırıp güçleneceğini bilen batılı ülkelerin bu çabası sonuç vermeyecek ve hak kazanacaktır.
Özgürlük ve demokrasiden bahseden fakat her fırsatta tam tersini uygulayan batılı ülkelerin aldığı kararlardan anlaşılıyor ki bu mücadele Hak ile Batılın, Hilal ile Haç'ın mücadelesidir. Geçmişte de olduğu gibi galip gelen Hak olacak ve sancağını Hilal temsil edecektir.
Ülkemize bu tavrı sergileyen batılı ülkelerin 15 Temmuzda içimizdeki hainlerle yapmaya kalkıştıkları girişimin karşısında siyasi farkındalıklarını bir yana koyarak nasıl bu Millet tek yumruk olduysa 16 Nisan tarihinde de özgür iradesiyle karar vererek ülkemizi bir daha diz çöktürülemeyecek şekilde ayağa kaldıracaktır.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum