BULVAR AVM'DE CANLI CANLI YAŞANDI…!

14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ BULVAR AVM’DE CANLI CANLI YAŞANDI…! Bulvar AVM, Sevgililer Günü’ne özel dekorasyonu ve dolu dolu etkinlikleri ile yine fark yarattı

BULVAR AVM'DE CANLI CANLI YAŞANDI…!
14 Şubat 2015 - 22:22
14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ BULVAR AVM’DE CANLI CANLI YAŞANDI…!

Bulvar AVM, Sevgililer Günü’ne özel dekorasyonu ve dolu dolu etkinlikleri ile yine fark yarattı.. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel olarak meydan alanına kurulan canlı yayın kabininde sevgisini anlatan herkes anında kazandı.  Ayrıca Gazi Caddesi üzerinde, en güzel aşk şarkılarıyla “Sahne Senin” performansları yine müzik dolu alışveriş keyfi yaşattı.

Bulvar AVM, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel farklı etkinliklerle ziyaretçilerine eğlenceli bir gün yaşattı. Özel bir radyo kanalı işbirliği ile düzenlenen etkinlikte, canlı yayına katılarak sevgi ile alakalı görüşlerini paylaşan herkes hem sevgilisine unutulmaz bir sevgililer günü hediyesi  sundu, hem de anında sürpriz hediyelerin sahibi oldu..

Her yaş grubundan katılımcıların canlı yayındaki sohbetleri ile Bulvar AVM meydan alanında keyifli dakikalar yaşanırken, canlı yayına katılan ve evliliklerinde uzun yılları geride bırakmış olan çiftlerden, mutlu ve uzun süren evliliğin sırları hakkında bilgiler alındı. Genç çiftlere ise canlı yayından aşklarını itiraf etme şansı verildi.

Ayrıca yeni yıl ile birlikte düzenlenmeye başlanan ve yerel müzik gruplarına sahne alma şansının verildiği “Sahne Senin” performansları bu kez de en güzel aşk şarkıları ile ziyaretçilere müzik dolu dakikalar yaşattı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum