BURMA, EMEKLİLERE ŞİİRLE SESLENDİ

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Metin Burma, Emekli Sen’e nezaket ziyaretinde bulundu

BURMA, EMEKLİLERE ŞİİRLE SESLENDİ
02 Mart 2015 - 16:34
CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Metin Burma, Emekli Sen’e nezaket ziyaretinde bulundu. Kendisi de bir emekli olan Burma, ziyaret sırsında emekliler işçin yazdığı şiiri de okudu. Şiiri çok seven emekli sen üyeleri, ’Başkan her zaman bizim halimizden anlayan biri olmuştur. Bunu yazdığı şiirle bir kez daha gösterdi, Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz’ dediler.

10 MİLYON EMEKLİ CİDDİ BİR GÜÇ

Emekli Sen ziyaretinde, Türkiye de yaklaşık 10 milyon emekli bulunduğunu, bunlardan birinin de kendisi olduğunu belirten Burma, ’Bu büyük bir rakamdır. Düşünsenize bu kadar emekli bir araya gelip örgütlense neler yapılmaz? Şu an bu örgütlü olamamanın sıkıntısını yaşıyoruz ama bunu aşacağız. Sizin yaşadığınız sorunları bire bir bende yaşıyorum. O yüzden halinizden iyi anlarım. Emeklilerin daha iyi bir yaşam sürmeleri için önce ekonomik şartlarının iyileştirilmesi gerekir. Bu ve talep ettiğiniz her konuda elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsiniz’ diye konuştu.

ORANTILI DEĞİL

Samsun’un büyüklüğü ile yatırımdan aldığı payın doğru orantılı olmadığını da sözlerine ekleyen Burma, ’Bunu değiştirmek için el ele vereceğiz’ diye konuştu, Burma konuşmasının sonunda emeklilere hitaben yazdığı şiiri de okuduktan sonra, kendisine sorulan soruları da yanıtladı.

EMEKLİYE ŞİİR…

ÖMRÜNÜ ÜLKEME HİZMET ETMEKLE GEÇİREN EMEKLİ BÜYÜĞÜM,

BİLİYORUM BU DÜZENDEN YOIRULDUN

KİMBİLİR KAÇ KERE TORUNUNA, DOSTUNA MAHÇUP OLDUN…

SENİN ŞİMDİ İKİNCİ BAHARIN

DÜŞÜN GÖNLÜNCE YAŞAMAKTAMISIN?

TESPİH ÇEKER GİBİ ÇEKTİĞİN AYLARIN,

ÖMRÜNÜ TÜKETİP GETİRDİĞİ SON BAHARIN,

BİLMEM FARKINDAMISIN?

 

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum