Büyük Sorumluluğun Altına İmzamızı Attık

Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Başkanı ve 1982 yılı 1’inci dönem mezunu olan emekli polis memuru İlhan Varlık, “SAMPOMDER olarak Samsun Valiliği Sivil toplum Müdürlüğüne dilekçemizi vermek suretiyle, Samsun Şubemizin kuruluşunu gerçekleştirdik ”dedi.

Büyük Sorumluluğun Altına İmzamızı Attık
23 Ekim 2022 - 19:26
Birlikteliği birleştirmek adına yola çıktıklarını işaret eden Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Başkanı ve 1982 yılı 1’inci dönem mezunu olan emekli polis memuru İlhan Varlık, ”Samsun ilinde yaşayan SAMPOMDER ailesini bir çatı altında toplam karı aldık. Arkadaşlarımız ile birlikte hareket ederek yolumuza devam ediyoruz ”dedi. 
Samsun İçin Önemli Adımlar Atıyoruz
Arkadaşları ile  birlikte  önem arz eden bir kuruluşu hayata geçirmek adına hareket ettiklerini vurgulaman Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Başkanı ve 1982 yılı 1’inci dönem mezunu olan emekli polis memuru İlhan Varlık,, “Amacımız, Samsun İlimizde ikamet eden, Samsun Polis okulumuzdan mezun olan ve yine aynı zamanda samsun polis okulumuzda her kademede görev yapmış olan arkadaşlarımızı bir çatı altında toplamaktır. Bu sayede meslektaşlarımız arasında güçlü bir diyalog sağlamak suretiyle, her türlü maddi ve manevi yardıma ihtiyacı olan değerli arkadaşlarımıza yardımcı olmaktır. Bu nedenle Samsun İlimizde İkamet eden Samsun Polis okulumuzdan mezun olan ve yine aynı zamanda polis okulumuzda her kademede görev yapmış olan emekli meslektaşlarımızı değerli arkadaşlarımızı derneğimize üye olmaya davet ediyoruz. Dernek merkezimiz Samsun İli Atakum ilçesinde bulunmaktadır. Adresimiz İstiklal Mahallesi 853 Sok. No: 5/A olarak belirledik. Samsun ili dernek kurucular kurulu irtibat numaraları işe. Samet Tüfekçi 0 535 976 58 95, Adem Uyanık 0 505 213 30 34, Hasan Çakırkaptan 0 505 542 10 12, Şaban Kürek 0 535 050 81 77 ve Ümit Dönmez 0 542 231 83 26,nolu telefon numaralarımıza ulaşabilirsiniz ”diye konuştu.
Köksal ÖNER

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum