BÜYÜKŞEHİR AKADEMİ DEVAM EDİYOR…

Ordu Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri Büyükşehir Akademi kapsamında, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan “İnsanları Tanıma Sanatı ve Kolay Öğrenme

BÜYÜKŞEHİR AKADEMİ DEVAM EDİYOR…
19 Şubat 2015 - 17:47
Ordu Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri Büyükşehir Akademi kapsamında, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan “İnsanları Tanıma Sanatı ve Kolay Öğrenme Teknikleri” konulu seminer, Ulubey ve Altınordu ilçesinde gerçekleştirildi. Seminere konuşmacı olarak katılan İletişim ve Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz SAYGIN,  başarılı ve etkili iletişimin temel kurallarını anlattı.

Seminere, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ Bey’in eşi Sayın Yeter YILMAZ, Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet YILDIRIM, Daire Başkanları, Şube Müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Altınordu ilçesi, Atatürk Kültür Merkezi’nde konuşan İletişim ve Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz SAYGIN, “Ne kadar güzel bir akşam. Bu yağmurda, karda burada bu kadar kişinin olması hakikaten Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin başarısıdır. Ulubey’de çok güzel bir kalabalık vardı. Başka ilçelerimiz de var her gün iki yerdeyiz.” dedi.

İŞİNİZİ HOBİ HALİNE GETİRİN...

SAYGIN hayat felsefesini, “Bir hobinizi meslek haline getirin ve sonra da çalışmayın. 20 yıldır çalışmıyorum, çalışma hayatım 20 yıl önce bitti. Şu an en sevdiğim işi yapıyorum. Bu iş benim hobim.” şeklinde açıkladı.

İletişimi, enstrümana benzeten İletişim ve Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz SAYGIN, “ İletişim üç enstrümandan oluşur. Birincisi kelimelerdir, ikincisi ses tonu, üçüncüsü ise beden dilidir. İletişimde kelimelerin etkisi yüzde 10, ses tonu yüzde 30, beden diliyse yüzde 60 etkilidir.” diyerek, beden dilinin iletişimdeki önemine vurgu yaptı. SAYGIN anlattığı temel kuralları, hikâyeleri, örneklemeleri ve teknikleri, sahneye davet ettiği katılımcıların üzerinde uygulayarak iletişimin doğru ve yanlış kullanılmasıyla ilgili etkileri gözler önüne serdi.

SEMİNERLERE DEVAM...

Seminerin ardından İletişim ve Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz SAYGIN, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ Bey’e ve Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.   Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet YILDIRIM tarafından Oğuz SAYGIN’a günün anısına çiçek takdim edildi ve toplu hatıra fotoğrafı çekildi. “İnsanları Tanıma Sanatı ve Kolay Öğrenme Teknikleri” konulu seminer, bugün Ünye ve Korgan’da yarın da Fatsa ve Gölköy ilçelerinde gerçekleştirilecek.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum