BÜYÜKŞEHİR YAKAKENT'TE TOPLANDI…

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerdeki alt yapı, su ve yol yatırımlarını değerlendirmek, ilçelerin öncelikli sorunlarını yerinde tespit ederek bir yılın programını yapmak amacıyla Yakaken

BÜYÜKŞEHİR YAKAKENT'TE TOPLANDI…
22 Mart 2016 - 16:48
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerdeki alt yapı, su ve yol yatırımlarını değerlendirmek, ilçelerin öncelikli sorunlarını yerinde tespit ederek bir yılın programını yapmak amacıyla Yakakent ilçesinde toplantı düzenlendi.
Toplantıya, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Zıya Yılmaz, Yakakent Kaymakamı Yusuf Gemici,  Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Yurt ve Sefer Arlı, SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, daire başkanları ile il ve ilçe belediye meclis üyeleri katıldı.
SAMSUN ÖLÇEĞİNDE YAPACAĞIMIZ ÇOK ŞEY VAR
Değerli Arkadaşlar Bu bölge Türkiye’nin çok nadir güzelliklerine sahip yörelerinden biri ve bunun yanı sıra Batı Avrupa ülkelerinin suni güzelliklerine sahip oluğunu vurgulayan Vali İbrahim Şahin ,"Yakakent çok şirin bir yer, bizler doğal güzelliklere sahibiz onun için bizler bu bölgeye gereğinden fazla titizlenmemiz, muhafaza etmemiz gerekiyor. Samsun ölçeğinde yapacağımız çok şey var. Sağ olsun Başkan Bey bizi her seferinde bu tür toplantılara davet ediyor. Bundan sonraki toplantılara kamu görevlisi arkadaşları da çağıracağız “dedi.
21 MART DÜNYA DOWN SENDROMU FARKINDALIK
İlçemizde neler yapıldığını, neler yapılacağını buradan birlikte tartışacağız. Varsa onların fikirlerini alacağız. Çünkü biz elbirliği ile yükselmek zorundayız ifadesini kullanan Vali Şahin, “Çünkü biz elbirliği ile yükselmek zorundayız. Başka şansımız yok. Şehrimizi ve ülkemizi daha güzel günlere beraber götüreceğiz. Samsun da çok güzel bir ahenk var. Buna gölge düşmesine ben burada olduğum sürece asla fırsat vermeyeceğim. Bugün aynı zamanda “21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü” bu vesile ile +1 kromozomla hayatımıza katılan down sendromlu bireylerin güzel yüzlerinden öpüyorum, onları kutluyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından SASKİ Genel Müdürü Kamil Özdemir ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt tarafından son iki yıl içerisinde ilçede gerçekleştirilen yatırımlarla ilgili katılımcılara sunum yapıldı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum