BUZBAŞ'TAN ÇAKIR'A ZİYARET

Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır ziyaretine gelen Ak Parti  Milletvekili aday adaylarını ağırlamaya devam ediyor

BUZBAŞ'TAN ÇAKIR'A ZİYARET
26 Şubat 2015 - 11:58
Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır ziyaretine gelen Ak Parti  Milletvekili aday adaylarını ağırlamaya devam ediyor.

Aday adaylarından, Ülker Bisküvi A.Ş.  İstişare Konseyi Üyesi görevinden adaylık için ayrılan, Necdet Buzbaş Gazi Belediyesi eski başkanı Süleyman Kaldırım ile birlikte Başkan Çakır’ı ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Aday Adayı Buzbaş seçilmesi durumunda yapmayı planladığı çalışmalarını Borsa Başkanı Sinan Çakır ile paylaştı. Yaklaşan 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi milletvekili aday adaylarından Necdet Buzbaş’ ı işyerinde ağırlayan Başkan Sinan Çakır konukları ile sohbet etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Çakır, milletvekili aday adaylarının Samsuna ve ülkemize hizmet adına çıktıkları zorlu yolda başarı dileklerinde bulundu. Sohbet esnasında Başkan Çakır, tüm aday adaylarının hepsini yürekten desteklediğini ifade etti. Başkan Çakır, “Gayesi, ülkeye en iyi hizmeti sunmak olan ve bunun için yola çıkan siz değerli milletvekili aday adayımıza ve diğer tüm adaylara bu süreçte başarılar dilerim” dedi.

Başkan Çakır “Allah nasip ederde ve aday gösterilip seçilirseniz sizin gibi sektöründe büyük başarılar göstermiş, çeşitli kademelerinde görev yaptığı firmayı çok önemli noktalara getirmiş aynı zamanda da iş dünyamızın çeşitli kurumlarında yaptığı çalışmalarla bizlerinde derdinden ve dilinden anlayan sizinle birlikte çalışmak bizler içinde gurur vericidir”  dedi.

Samsun Milletvekili Aday adayı Necdet Buzbaş’ da “Doğduğum ve öğrenim hayatımın önemli bir kısmını geçirdiğim memleketime bir vefa borcum var. Bu sebeple AK kadrolarla birlikte değişim ve gelişim sürecinde memleketime ve ülkeme hizmet için bende varım diyerek aday adayı oldum” dedi.

1948 Samsun doğumlu olan Necdet Buzbaş ortaokulu ve liseyi Samsun’ da okudu. İstanbul Üniversitesi Kimya Fakültesinden kimya yüksek mühendisi olarak mezun oldu. Ülker Bisküvi A.Ş de işletme şefi olarak iş hayatına başlayan Buzbaş, Genel Müdürlük, Başkanlık ve Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Türkiye Gıda İşverenliği Sendikası Başkanlığı, Ulusal Fındık Konseyi Danışma Kurulu Üyeliği, TOBB Gıda Meclisi Başkanlığı gibi birçok sivil toplum kuruluşunda görev alan Buzbaş Ülker A.Ş. istişare Konseyi Üyeliğinden Samsun milletvekili aday adaylığı için ayrıldı. İngilizce bilen Buzbaş evli ve iki çocuk babasıdır.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum