Camiler'de Boya-Badana Çalışmaları Başladı

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu," Belediyemiz ile  Kavak Müftülüğü ve hayırsever vatandaşların işbirliği ile ilçemizde bulunan camilerde boya-badana ve temizlik çalışmaları yapılıyor" dedi

Camiler'de Boya-Badana Çalışmaları Başladı
15 Mart 2016 - 19:29
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu," Belediyemiz ile  Kavak Müftülüğü ve hayırsever vatandaşların işbirliği ile ilçemizde bulunan camilerde boya-badana ve temizlik çalışmaları yapılıyor" dedi.
Kavak'a bağlı Üçhanlar Mahallesinde bulunan camide boya-badana çalışması yapıldığını bildiren Başkan Sarıcaoğlu, "İlçemizde bulunan camilerde Kavak Müftülüğümüz ve hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile boya-badana çalışması yapıyoruz" dedi.
KADARIYLA BAKIM ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ
İhtiyaca yönelik camilerimizde tespit çalışmalarına devam edildiğini söyleyen Başkan Sarıcaoğlu," Müftülüğümüz ve hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile camilerde temizlik ve boyama işleri yapılıyor. Vatandaşlarımızın ibadetlerini temiz ve bakımlı bir ortamda yapabilmeleri için ihtiyaç duyulan ibadethanelerin tamamında elimizden geldiği kadarıyla bakım çalışmaları yapıyoruz. Gerekli hassasiyeti gösteren İlçe Müftümüz Abdullah Karaca ve hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Köksal ÖNE

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum