ÇANAKKALE FOTOĞRAF SERGİSİ VE KİTAP FUARI AÇILDI

Alaçam Gençlik Merkezi ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Çanakkale Fotoğraf Sergisi ve Kitap Fuarı 15 Mart Salı günü Alaçam Spor Salonunda açıldı

ÇANAKKALE FOTOĞRAF SERGİSİ VE KİTAP FUARI AÇILDI
16 Mart 2016 - 20:01
Alaçam Gençlik Merkezi ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Çanakkale Fotoğraf Sergisi ve Kitap Fuarı 15 Mart Salı günü Alaçam Spor Salonunda açıldı.
Alaçam Gençlik Merkezi ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Çanakkale Fotoğraf Sergisi ve Kitap Fuarı açılışına Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Şengül, İlçe protokolü, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

[gallery ids="46519,46517,46518"]
GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Açılışa katılanlar tarafından oldukça beğenilen resim sergisi esnasında Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kılcalı," Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu programların artarak devam etmesi gerektiği tarihin tüm bilimlerin anahtarı olduğu ve gençlere tarih şuuru vermemiz gerekir" dedi.
BUNU HEP BU KAHRAMANLARA BORÇLUYUZ
Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar İlçemizde bu hafta yoğun şekilde programların yapıldığını Çanakkale destanının Türk tarihinin en önemli destanlarından bir tanesi olduğunu söyledi. Çağlar," Biz Çanakkale şehitlerine ve gazilerine borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz bugün özgürsek, bugün bağımsızlığımız varsa bunu hep bu kahramanlara borçluyuz, Bu organizasyonu yapan arkadaşları kutluyorum "diye konuştu.
İLÇEMİZDE DAHA FAZLA ARTIRMALIYIZ

[gallery ids="46522,46520,46521"]


Belediye Başkanı Hadi Uyar'da,"  Hem Çanakkale Resim Sergisi hem de kitap fuarı bir emeğin ürünü öncelikler bu emeği sergileyen arkadaşları kutlarım. Bu gibi etkinlikleri ilçemizde daha fazla artırmalıyız ve farkındalık oluşturmalıyız ve gençlerimize tarih şuuru vermeliyiz "dedi.
3 GÜN BOYUNCA ZİYARETÇİLERE AÇIK
Aynı esnada açılan kitap fuarı stantları gezildi belediye başkanı tarafından öğrencilere kitap hediye edildi. Yetkililerden alınan bilgiye göre Fotoğraf sergisi ve kitap fuarı alaçam spor salonunda 3 gün boyunca ziyaretçilere açık olacaktır.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum