ÇANAKKALE RUHUNU YENİDEN YAŞADILAR

Samsun'un Atakum ilçesindeki Taflan Yalı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Akın Kayhan "Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü münasebetiyle okulumuzun konferans salonunda

ÇANAKKALE RUHUNU YENİDEN YAŞADILAR
19 Mart 2016 - 09:29
Samsun'un Atakum ilçesindeki Taflan Yalı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Akın Kayhan "Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü münasebetiyle okulumuzun konferans salonunda düzenlediğimiz programda duygu dolu anlar yaşandı" dedi.
Taflan Yalı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Akın Kayhan, Saliha Şahin, Selim Güvenç, Semra Bilgin ve Yusuf Hocaoğlu'nun öğrencileri birlikte hazırladığı programda izleyenler adeta Çanakkale ruhunu yeniden yaşadılar. Programın akışı içerisinde yer alan oratoryo izleyenleri âdete büyüledi. Oratoryonun son bölümünde açılan Türk Bayrağı ile oluşan manzara görülmeye değerdi.

[gallery ids="46714,46715,46713"]
BİR ÖĞRETMEN OLARAK BİZLERİN EN BÜYÜK GÖREVİDİR
Program hakkında bilgi veren Taflan Yalı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Akın Kayhan, "Milli ve manevi günler insan hayatında önemli yer tutarlar. Çanakkale de Türk tarihinde önemli bir yeri olan tarih sahnelerimizden biridir. Dolayısıyla öğrencilerimizin bu önemli günü daha iyi idrak ederek, atalarıyla gurur duymalarını, duydukları bu gururla da geleceğe güvenle bakmalarını sağlamak bir öğretmen olarak bizlerin en büyük görevidir. Öğrencilerimizin gözünde parıldayan ışığı ve gururu gördükçe bir nebze de olsa bunu başardığımızı düşünüyorum. Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü vesilesiyle bu toprakları bize kutsal kılan tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını rahmetle anarken bedenleri toprağa karışan,    torunları olmaktan şeref duyduğum aziz şehitlerimizi minnetle anıyorum" diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum