Canik Bayrama Hazır

Canik Belediyesi bayramın ilçede sağlıklı ve huzurlu bir ortamda geçirilmesi amacıyla bir dizi önlem aldı

Canik Bayrama Hazır
10 Eylül 2016 - 20:01
7-bos-kalip-haberCanik Belediyesi bayramın ilçede sağlıklı ve huzurlu bir ortamda geçirilmesi amacıyla bir dizi önlem aldı. Başta Temizlik İşleri ve Zabıta Birimi ekipleri olmak üzere belediye birimleri vatandaşlardan gelecek talep ve şikâyetleri değerlendirmek amacıyla bayram boyunca 7/24 hizmet verecek.
Vatandaşların huzurlu, mutlu ve güven içinde bir bayram geçirmeleri için tüm önlemleri alan Canik Belediyesi, bayram boyunca görev alacak personelden yer düzenlemesine ve kurban kesim yerlerine yönelik çalışmalarını da bitirdi. Kurban Bayramı öncesi ilçe genelinde bütün camilerin avluları Temizlik İşleri Birimi ekiplerince yıkanırken, çevre kirliliğinin önüne geçmek amacıyla bayram süresince kurban kesimi esnasında oluşan atıkların temizliği için özel ekipler oluşturuldu.
17/24 HİZMET
Kurbanlıkların uygun koşullarda satış ve kesim işlemlerinin yapılabilmesi için gerekli önlemleri alan Canik Belediyesi, Dereler Mahallesi'nde yapılan yeni alanı kurban satış ve kesim yeri olarak belirledi. Bayram süresince ayrıca Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlükleri personeli 7/24 anlayışıyla görevinin başında olacak. Temizlik İşleri Birimi Müdürlüğü ekipleri, bayram süresince kurban satış ve kesim yerlerinin temizliğini titizlikle yapacak. Ayrıca Alo Zabıta 153 hattı da vatandaşlardan gelen şikâyet ve ihbarları değerlendirmek üzere 24 saat boyunca açık tutulacak.
TEDBİRLER ALINDI
Bayram öncesi hazırlıkları tamamladıklarını belirten Canik Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Erbay, "Canik Belediyesi olarak vatandaşlarımızın bayramı rahat ve huzurlu geçirmeleri amacıyla tedbirlerimizi aldık. Ekiplerimiz bayram süresince nöbetleşe olarak görevlerinin başında olacak. Ayrıca kurban kesimleri sırasında oluşan atıkların temizliğini de anında yapacağız. Böylece çevre kirliliğinin önüne geçeceğiz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz belediyemiz tarafından belirlenen kesim yerlerinin haricinde kurban kesimi yapmamalarıdır" dedi.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum