Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "10 Ağustos bizi daha da güçlü yapacak.

Haydi Samsun, yeniden tarih yazmaya Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "10 Ağustos bizi daha da güçlü yapacak, Türkiye'nin gücüne güç katacak

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "10 Ağustos bizi daha da güçlü yapacak.
08 Ağustos 2014 - 20:34
Haydi Samsun, yeniden tarih yazmaya

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "10 Ağustos bizi daha da güçlü yapacak, Türkiye'nin gücüne güç katacak. 10 Ağustos Samsun'un da gücüne güç katacak. Devlet ile milletin kucaklaşacağı bu tarihi günde Samsun tarafını bir kez daha belli edecek, yine Erdoğan diyecektir. Haydi Kurtuluş Şehri Samsun, yeniden tarih yazmaya" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Mekke Caddesi'nde verilen kahvaltıda esnaflarla bir araya geldi. AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Safiye Öz ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma'nın da katıldığı kahvaltıda esnaflarla sohbet eden Başkan Genç, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için esnaflardan destek istedi. Genç, "Yeni Türkiye için Samsun Başbakana vefasını gösterecek, sandıkları patlatacaktır. Haydi Kurtuluş Şehri Samsun, yeniden tarih yazmaya" dedi.

'MİLLET, DEVLETLE KUCAKLAŞIYOR'

Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine değinen Başkan Genç, "10 Ağustos bizi daha da güçlü yapacak, Türkiye'nin gücüne güç katacak. 10 Ağustos 81 vilayetimizin, elbette Samsun'un da gücüne güç katacak. Samsun 30 Mart seçimlerine mührü vurmuştur. Eminim Samsun yarın da tarafını belli edecektir. 10 Ağustos'un heyecanı artık tüm Türkiye’yi sardı. İnşallah 10 Ağustos'ta yeni Türkiye’nin kapılarını ardına kadar aralıyoruz. Demokrasi mücadelesini bir üst aşamaya taşıyoruz. Millet artık devleti ile daha bir muhabbet ile kucaklaşıyor. O yıldızı ve forsu ehline teslim edeceğiz" diye konuştu.

'MUTLAKA OY KULLANALIM'

Türkiye'nin artık daha güçlü olduğuna işaret eden Genç, "Başbakanımız hakkı savunurken hiç kimse bu ülkeyi susturamaz. Artık hiç kimse hiçbir odak bu ülkeye istikamet çizemez, gündem dayatamaz, gündemini belirleyemez. Birileri ne kadar rahatsız olursa olsun devlet ve milletin aynı istikamette bakacağı süreç Pazar günü başlıyor. 10 Ağustos sandığa gidiyoruz. Gitmeyenleri ikna edelim. Bu tarihi günde, ilk kez yapılacak bu seçimde herkes oyunu kullansın. 2023 Türkiye’sini hep beraber hazırlayacağız. Milletimiz, 30 Mart'ta seçim kaybeden ittifakı 10 Ağustos'ta da hezimete uğratacaktır" şeklinde konuştu.

'ÇATI DEĞİL, ÇAKI GİBİ ADAY'

Türkiye'nin büyük bir devlet olduğuna da vurgu yapan Genç, şunları söyledi: "Biz ekonomisiyle büyük bir devletiz. Tarihimizle, medeniyetimizle, ecdadımızla, vizyonumuzla büyük bir devletiz. Gazze ateş altındayken, Gazze bombalanırken, oradaki çocuklar, bebekler, masum kadınlar ölürken, CHP, MHP ve bunların ortak adayı, Başbakanımızın Gazze için sesimizi yükseltmesinden rahatsız oldular. İnanıyorum ki Samsun'la Mekke, Medine ve Kudüs gurur duyacak. Samsun'un sandıkları patlatması mazlumun gözüne fer olacak. Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan çatı değil, çakı gibi adaydır. İnşallah Yeni Türkiye için Büyük Usta'yı açık ara farkla Cumhurbaşkanı yapacağız."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum