Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Sadece binalar yapmakla, yatırımlar yapmakla bir şey yapamazsınız.

Geçmişi gelecekle buluşturuyoruz Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Sadece binalar yapmakla, yatırımlar yapmakla bir şey yapamazsınız

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Sadece binalar yapmakla, yatırımlar yapmakla bir şey yapamazsınız.
17 Temmuz 2014 - 21:58
Geçmişi gelecekle buluşturuyoruz

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Sadece binalar yapmakla, yatırımlar yapmakla bir şey yapamazsınız. Geçmişimizi de geleceğe aktarmamız lazım. Ramazan etkinliklerimizde eski Ramazan günlerini çocuklarımıza yaşatarak geleceğe aktarıyoruz" dedi.

Canik Belediyesi tarafından Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen Ramazan Günleri Etkinlikleri oldukça renkli geçiyor. Çocuklara yönelik düzenlenen dün akşam ki etkinlikte Sezgin Maden ve ekibi Fıkralarla Nasrettin Hoca, meddah, çocuk oyunu, sahne şov, Hacivat-Karagöz gösterileri ve yarışmalarla küçükler kadar büyükler de eğlendi. Zaman zaman çocukların ailelerinin de sahnedeki oyunlara katıldığı etkinlikte çocuklar en çok Nasrettin Hoca'ya ilgi gösterdi.

BAŞKAN GENÇ'E GÖLGE SÜRPRİZİ

Sahnenin ön kısmını dolduran çocuklar bol bol gülerken, sahneye çıkmayı da ihmal etmedi. Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nı dolduran 7'den 70'e her yaş grubundan Canikliler, gecenin geç saatlerine kadar eski Ramazan akşamlarını yaşayarak eğlendi. Yetenek Sizsiniz finalistleri ise yaptıkları gölge oyunu ile izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Yetenekli yarışmacılar, Başkan Osman Genç'e de sürpriz yaparak, Genç'in siluetini perdeye yansıttılar.

'ÇOCUKLARIMIZ YARINLARIMIZ'

İftarını vatandaşlarla birlikte açan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, akşam etkinliği de izleyerek, özellikle çocukların mutluluğuna ortak oldu. Genç, "Çocuklarımızın yüzlerini güldürmek, geleceğe umutla bakmalarını sağlamak, onları geçmişle de buluşturmak istiyoruz. 'Mutlu toplum, mutlu şehir' hedefimizde en önemli yer çocuklarımıza ait. Çocuklarımız yarınlarımızı oluşturacak" dedi.

GEÇMİŞ GELECEKLE BULUŞUYOR

Canik'te her çalışmada geçmişle bugünü buluşturduklarını belirten Genç, "Ramazan etkinliklerimizde de eski Ramazan günlerini çocuklarımıza yaşatarak geleceğe aktarmayı amaçladık. Sadece binalar yapmakla, yatırımlar yapmakla bir şey yapamazsınız. Geçmişimizi de geleceğe aktarmamız lazım" diye konuştu. Gece geç saatlere kadar cıvıl cıvıl olan Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda, eski Ramazan evleri insanlara nostaljik anlar yaşatırken, çocuklar da çarpışan oto ve tırtıla binerek keyifli anlar yaşadı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum