Canik Belediyesi Eğitimde de Öncü

Kurduğu eğitim ve kültür tesisleri ile gençleri geleceğe hazırlayan Canik Belediyesi, hizmete sunduğu etüt merkezleri ile de 50 öğrenciyi üniversiteli yaptı

Canik Belediyesi Eğitimde de Öncü
11 Ağustos 2015 - 19:55
Kurduğu eğitim ve kültür tesisleri ile gençleri geleceğe hazırlayan Canik Belediyesi, hizmete sunduğu etüt merkezleri ile de 50 öğrenciyi üniversiteli yaptı. Başkan Osman Genç, "Bir toplumu şekillendiren faktör eğitimdir" dedi.

Canik Belediyesi Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü içerisinde bulunan etüt merkezleri, öğrencileri hem geleceğe hazırlıyor hem de başarıya ulaştırıyor. Üniversiteye hazırlık kursu verilen Canik Akıl Küpü ve Etüt Merkezi'nde 2014-2015 eğitim-öğretim yılında üniversite kazanan öğrenci sayısı gururlandırdı. Toplam 60 öğrencinin üniversiteye hazırlandığı CAKEM'de geçtiğimiz yıl etüt eğitimi alan 50 öğrenci üniversiteli oldu.

TOPLUMU EĞİTİM ŞEKİLLENDİRİR

Bir toplumu şekillendiren faktörün eğitim olduğunu ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bize emanet edilen şehrimizin 20 yıl sonrası için şimdiden adım atmak, 20 yıl sonra keşke dedirttirmemek için maddi ve manevi olarak ne yapılması gerekiyorsa yapmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Bir toplumu şekillendiren faktör eğitimdir ve eğitimsiz hiçbir şeyin olmayacağını da çok iyi biliyoruz. Bu bilinçle açtığımız etüt merkezlerimizdeki öğrencilerimizin başarıya ulaşması bizi onurlandırıyor" dedi.

GENÇLERE DEĞERLER EĞİTİMİ

Canik Belediyesi olarak eğitim alanındaki desteklerine devam edeceklerine de vurgu yapan Başkan Genç, "Sosyo-ekonomik seviyenizi ne kadar yükseltirseniz yükseltin eğer ki kültürel seviyenizi yükseltemiyorsanız, geleceğin teminatı gençlere iyi bir eğitim verilemiyorsa geleceğe dair kaygı duymamız için başka bir sebep yok. Gençlerin şimdiden şekillenmeye başlaması çok önemli. Bu noktada gençlerimizi bilgiyle donatırken, onlara milli ve manevi değerlerimizi de öğretiyoruz. Biz eğitim alanında imkânlarımızı esirgemiyoruz. Üstümüze düşen ne görev varsa yapıyoruz, yenilerini de yapmaya biz hazırız. Bütün imkânlarımızla yanınızdayız" diye konuştu

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum