Canik Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 2. Yamaç Paraşütü Şenliği'nin ilk günü oldukça renkli geçti.

Adrenalin tutkunları Canik'te buluştu Canik Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 2

Canik Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 2. Yamaç Paraşütü Şenliği'nin ilk günü oldukça renkli geçti.
30 Ağustos 2014 - 18:00
Adrenalin tutkunları Canik'te buluştu

Canik Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 2. Yamaç Paraşütü Şenliği'nin ilk günü oldukça renkli geçti. Adrenalin tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği şenlikte başarılı atlayışlar gerçekleştiren yamaç paraşütçülerinin gösterileri nefes kesti.

PARAŞÜTÇÜLER CANİK'TE BULUŞTU

Doğa sporlarının vazgeçilmez mekânı olan Canik İlçesi'nde bu yıl 2. Yamaç Paraşütü Şenliği düzenlendi. Türkiye'nin değişik illerinden 30 yamaç paraşütçüsünün katıldığı şenlikte, adrenalin severler uçmanın keyfini yaşadı. Canik Belediyesi ve Samsun Yamaç Paraşütü Kulübü tarafından bu yıl 2.'si gerçekleştirilen Yamaç Paraşütü Şenliği'ne katılan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsunluları uçmaya davet etti. Başkan Genç, "Paraşütle uçmak müthiş bir deneyim" dedi.

CANİK SEMALARI RENKLENDİ

Havanın müsait olmasını fırsat bilen katılımcılar, uzman paraşütçüler eşliğinde başarılı uçuşlar gerçekleştirdi. Gün boyu Samsun semalarını renklendiren paraşütçüler dakikalarca gökyüzünde kalmanın keyfini yaşadı. İki sürecek şenliğe bu heyecanı yaşamak isteyenleri beklediklerini söyleyen Başkan Genç, "Paraşütle uçmak müthiş bir heyecan. Herkesin bu heyecanı bir kez olsun yaşamasını tavsiye ederim" dedi.

TURİZME KATKI SAĞLIYORUZ

Başkan Genç," Doğal güzellikler bakımından turizm potansiyeli yüksek olan Canik'i Türkiye'ye ve dünyaya tanıtmak amacıyla Canik Belediyesi ve Samsun Yamaç Paraşütü Kulübü tarafından bu yıl 2.'sini gerçekleştirdiğimiz Yamaç Paraşütü Şenliği Samsun'un tanıtımına ciddi katkı sağlıyor. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz bu şenlikte bu sporun sadece Akdeniz Bölgesi'ne ait olmadığını gösteriyoruz. Doğa sporları turizm açısından son derece önemli. Canik de bu bakımdan oldukça uygun bir bölge. Bu tür etkinliklerle her geçen yıl İlçemizin turizminin gelişimine katkı sağlıyoruz" şeklinde konuştu.

GENÇ, ZAFER BAYRAMI'NI KUTLADI

30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayan Başkan Genç," Şenliğimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı gibi  anlamlı bir güne denk gelmesi bizleri ayrıca mutlu etti. Türk tarihi açısından bir dönüm noktası olan 30 Ağustos Zaferi, Türkiye'ye her alanda bir çok zaferleri getiren önemli bir zaferdir. Bu anlamda şenliğimize katılan herkesin Zafer Bayramı'nı kutluyorum" diye konuştu.

BAŞKAN GENÇ'E TEŞEKKÜR ETTİLER

Samsun Yamaç Paraşütü Kulübü Eğitmeni Ekrem Çavuş ve Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen yamaç paraşütçüler de Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür etti. Yamaç paraşütçüleri, gün boyunca Samsun'un üzerinde uçmanın keyfini yaşadık. Canik gerçekten çok güzel bir yer. Özellikle yamaç paraşütü için çok uygun. Böyle bir yeri yamaç paraşütüne kazandıran  Başkanımız Sayın Osman Genç'e teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum