Canik belediyesi, Türkiye Kickboks Şampiyonası'nda iki Türkiye Şampiyonu ve iki Türkiye Üçüncülüğü elde etti.

Canik'te iki şampiyon birden Canik belediyesi, Türkiye Kickboks Şampiyonası'nda iki Türkiye Şampiyonu ve iki Türkiye Üçüncülüğü elde etti

Canik belediyesi, Türkiye Kickboks Şampiyonası'nda iki Türkiye Şampiyonu ve iki Türkiye Üçüncülüğü elde etti.
01 Eylül 2014 - 18:38
Canik'te iki şampiyon birden

Canik belediyesi, Türkiye Kickboks Şampiyonası'nda iki Türkiye Şampiyonu ve iki Türkiye Üçüncülüğü elde etti.

14-22 Ağustos tarihleri arasında Ordu İlinde yapılan Türkiye Kickboks Şampiyonası'nda iki Türkiye Şampiyonu ve iki Türkiye Üçüncülüğü elde eden Canik Belediyespor, şampiyonaya damgasını vurdu. Başkan Genç, "Hedefimiz, Avrupa ve Dünya şampiyonları çıkarmak" dedi.

KİCKBOKS'TA CANİK FARKI

Sporda her geçen gün başarıdan başarıya koşan Canik Belediyespor, 14-22 Ağustos tarihleri arasında Ordu İlinde yapılan Türkiye Kickboks Şampiyonası'nda iki Türkiye Şampiyonluğu ve iki Türkiye üçüncülüğü derecesi elde ederek şampiyonaya damgasını vurdu. Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret eden sporcular, başarılarını Başkan Genç'le paylaştı. İki Türkiye şampiyonu birden çıkaran Canik'in sportif başarılarda önemli başarılar elde ettiğini söyleyen Başkan Genç, "Canik'in hedefinin artık Avrupa ve Dünya Şampiyonaları olduğunu söyledi.

BAŞKAN GENÇ, ÖDÜLLENDİRDİ

69 kg'da Türkiye Şampiyonu Cihan Yurt ve +69 kg'da Türkiye Şampiyonu Mustafa Yıldız'ı tebrik eden Başkan Genç, sporcuları altınla ödüllendirdi. Antrenör Ziya Yurt'un da yer aldığı ziyarette spora katkılarından ötürü Başkan Genç'e teşekkür eden Yurt," Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi, İlçemize kazandırıldığı günden beri Canik sporun her alanında büyük başarılar elde etmeye başladı. Sporda tesisleşme çok önemli. İlçemizde spor yatırımları gerçekleştirerek, sporcularımıza bu olanakları sağlayan Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HEDEF, AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONLARI

Başkan Genç, "Türkiye Şampiyonaları büyük organizasyonlardır. Sporcularımızın bu tür organizasyonlarda şampiyonluklar elde etmesi bizleri gururlandırdı. Bu İlçemiz adına büyük bir başarıdır. Planlı ve disiplinli çalışarak gösterilen gayretin yanında, azimli ve sabırlı olmak başarıya giden en büyük etkendir. Sporcularımızı ve antrenörümüzü göstermiş oldukları üstün gayret ve azimlerinden dolayı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Hedefimiz inşallah Avrupa ve Dünya Şampiyonları çıkarmak. Sporcularımızın bunu başaracağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum