Canik bir markadır

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Şehrimizi halkımızla birlikte yönetiyoruz

Canik bir markadır
12 Aralık 2015 - 16:54
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Şehrimizi halkımızla birlikte yönetiyoruz. Canik'te 20 STK'nın olması temsil gücü açısından önemli. Canik bir markadır. Bu markaya katkı veren herkese teşekkür ederim" dedi.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik Müteahhitler Derneği Başkanı Cafer Mersinli'nin organizesiyle ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile kahvaltıda Bir araya geldi. Kahvaltıda müteahhitlerle ve STK temsilcileri sohbet eden Başkan Genç, yaklaşık 12 yıldır şehri sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarla birlikte yönettiklerini söyledi. Genç, "Canik'te 20 STK'nın olması temsil gücü açısından önemli. Canik bir markadır. Bu markaya katkı veren herkese teşekkür ederim" dedi.
ŞEHRİ YEREL YÖNETİMLER İLERİ TAŞIR
Canik'te ilk günkü aşkla şehre hizmet ürettiklerini belirten Başkan Osman Genç, "21. yüzyılda bir şehri geleceğe taşıyacak olan yerel yönetimlerdir. Şehrin yerel yönetimleri ne kadar güçlü olursa o şehir de o kadar güçlü olur ve hızlı büyür. Biz bu şehrin yöneticileri, sivil toplum kuruluşları ve halkı ile birlikte güçlüyüz. Bir şehri ileriye götürecekseniz ortak akıl şarttır. Bunu Canik'te başardık. Bugün Canik her alandaki gelişimiyle Türkiye'de örnek alınan bir ilçe haline gelmiştir" diye konuştu.
21.YÜZYILA UYGUN HIZLI HİZMET
Karadeniz'in ISO 9001 kalite belgeli ilk ve tek belediyesinin Canik Belediyesi olduğuna da işaret eden Genç, "Vatandaşlarımız, müteahhitlerimiz, Karadeniz'de sadece bizim sahip olduğumuz Elektronik Belge Yönetim Sistemi sayesinde ruhsat, imar gibi işlerini belediyeye gelmelerine gerek kalmadan internetin olduğu her yerden yapabiliyor. Teknolojiyi yakalayan bir belediye olarak 21. yüzyıla uygun olarak halkımıza en hızlı şekilde hizmet veriyoruz" şeklinde konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum