CANİK İMKB ANADOLU LİSESİNDE ŞAMPİYON 10/E SINIFI

Canik İMKB Anadolu Lisesi Spor Kulübü ve Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte ortaklaşa düzenlendikleri sınıflar arası 'Bahar Turnuvası' etkinliklerinin ilki olan halı saha fut

CANİK İMKB ANADOLU LİSESİNDE ŞAMPİYON 10/E SINIFI
23 Mayıs 2016 - 08:43
Canik İMKB Anadolu Lisesi Spor Kulübü ve Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte ortaklaşa düzenlendikleri sınıflar arası 'Bahar Turnuvası' etkinliklerinin ilki olan halı saha futbol müsabakasının ödül töreni okul bahçesinde gerçekleştirilirdi.

[gallery ids="51118,51117,51116"]
BİR TAKIM OLMA RUHU KAZANDIRMIŞ OLDUK
Madalya ve kupa töreninde günün anlamını belirten bir konuşma yapan Canik İMKB Anadolu Lisesi Müdürü Necmettin Gün, ”Düzenlenen halı saha turnuvasında, öğrencilerimizin okul dışında da sosyal ve sportif etkinlikler içeresinde bulunulmasını sağladık ve aynı zamanda öğrencilerimizin sınıf arkadaşlarıyla olan birlikteliklerinin ve paylaşımını güçlendirerek, arkadaşlar arasındaki bir takım olma  ruhu kazandırmış olduk. Bu arada emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
TURNUVAYA 14 SINIF VE 140 ÖĞRENCİ KATILDI
Kefeli Halı Sahasında düzenlenen 11 Nisan tarihinde başlayan 11 Mayısta biten turnuvaya 14 sınıf ve 140 öğrenci katıldı. Turnuva boyumca 30 müsabaka yapıldı ve çekişmeli maçların sonucunda şampiyon olan ve dereceye giren sınıfların kupa ve madalyalarını okul müdürü Necmettin Gün, Müdür Yardımcı İrfan Güler, Beden Eğitimi öğretmeni Mustafa Ayaz ile Tevfik Tok’un yanı sıra Öğretmen, Davut Şahin ve Münir Nurettin Karagüzel tarafından verildi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum