CANİK İMKB ÖĞRENCİLERİNDEN ÖZEL HAREKAR!A ZİYARET

Samsun’un Canik İlçesindeki IMKB Anadolu Lisesi Müdürü Necmettin Gün, “Afrin´de kahramanca mücadelede eden Emniyet mensuplarımızın yanı sıra Ordumuzun yanındayız” dedi

CANİK İMKB ÖĞRENCİLERİNDEN ÖZEL HAREKAR!A ZİYARET
26 Mart 2018 - 21:34
Samsun’un Canik İlçesindeki IMKB Anadolu Lisesi Müdürü Necmettin Gün, “Afrin´de kahramanca mücadelede eden Emniyet mensuplarımızın yanı sıra Ordumuzun yanındayız” dedi.
IMKB Anadolu Lisesi Müdürü Necmettin Gün, ”Şehitlerimize saygı göstermek ve öğrencilerimizin Milli ve manevi duygularını pekiştirmek amacıyla İl Emniyet Müdürü Sayın Vedat Yavuz'u ve Samsun Özel Harekât Şube Müdürümüz Sayın Özkan Alkış’ı makamında ziyaret ettik” dedi.
ÖĞRENCİLER POLİSLERLE SOHBET ETME FIRSATINI YAKALADI
Emniyet mensuplarımızın aldıkları eğitimleri ve sahada verilen mücadele hakkında öğrencilerimize bilgi verilmesi esnasında duygulu anlar yaşandığını belirten okul Müdürü Gün, ”Verilen mücadelede gazi olan Emniyet mensuplarımız anılarını öğrencilerimiz ile paylaştılar. Gazilerimiz yaşadıkları anılarını diğer öğrencilerle paylaşmak üzere okulumuza davet etti. Evlerinde hazırladığı yemeklerle Özel Harekât Polislerimize ikramda bulunan öğrencilerimiz Polislerimizle sohbet etme fırsatını yakaladılar. Öğrencilerden Melisa Takçı, polislerimize kendi yazdığı şiiri okuyarak herkesi duygulandırdı” diye konuştu.
Yapılan ziyarette öğrenciler  İl Emniyet Müdürü  Vedat Yavuz´a ve Özel Harekât Şube Müdürü  Özkan Alkaş´a Kur´an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti. Okul Müdürü Necmettin GÜN, İl Emniyet Müdürüne ziyareti kabulünden ve verdiği bilgilerden dolayı teşekkür etti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum