Canik Topyekûn Geleceğe Koşuyor…

Canik Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanına yapılan yatırımlar, mahallelerin standardını yükseltiyor

Canik Topyekûn Geleceğe Koşuyor…
01 Nisan 2017 - 20:29
7- Boş kalıp haberCanik Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanına yapılan yatırımlar, mahallelerin standardını yükseltiyor. Düzardıç Mahallesi'nde yeni bir yatırımın açılışını gerçekleştiren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Canik topyekûn geleceğe koşuyor" dedi.
Canik Belediyesi tarafından Düzardıç Mahallesi'nde çevre taş duvar, alan parkesi, boya ve bitkilendirme çalışmaları yapılarak baştan aşağı yenilenen Ağcaoğlu Cami'ndeki yatırımlar, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Başkan Osman Genç'in yanısıra AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Başkan Yardımcısı Hamza Abdurrahmanoğlu, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların katıldığı açılış töreninde, mahalle sakinleri ve çocuklar yatırımlarından dolayı Başkan Genç'e teşekkür etti.
1AYNI HEYECANLA ÇALIŞIYORUZ
Açılış töreninde konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 13 yıldır aynı heyecanla ilçe genelinde hizmet seferberliğini sürdürdüklerini belirterek, "Heyecanımızdan hiç bir şey kaybetmedik. İlk gün nasıl ki ilçemizin yaşam standartlarını yükseltmek için yola çıktıysak bugün de enerjimizden, heyecanımızdan hiç bir şey kaybetmeden yatırım üstüne yatırım koyuyoruz. Okul ve camilerimizin yanısıra gençlere, kadınlara yönelik kültür, eğitim ve spor yatırımları gerçekleştiriyoruz. Düzardıç Mahallemizde Ağcaoğlu camimizde yaptığımız taş duvar, cami boyama, alan parkesi ve bitkilendirme çalışmaları 500 bin liralık yatırımdır. Mahallemize hayırlı olsun" dedi.
YATIRIMLARLA SÜSLÜYORUZ
Mahalleleri tek tek yatırımlarla süslediklerini ifade eden Başkan Genç, "En ücra yerlere dahi mutlaka belediyemizin eli değmiştir. Bizim için şehrimizin sadece merkezi değil, en ücra köşesi de aynı değerdedir. Belki yatırımlarımızın çoğu görünmüyor, ancak biz gösteriş için değil, insanlarımızın yaşam konforlarını artırmak için çalışıyoruz. İnsanlarımızın, çocuklarımızın yüzlerinde gördüğümüz mutluluk bütün yorgunluğumuzu bize unutturuyor. Daha önce söz verdiğimiz hizmetleri tek tek yerine getirmenin onurunu yaşıyoruz" diye konuştu.
GÜÇLÜ EVET ÇIKACAK
Başkan Osman Genç, konuşmasında 16 Nisan'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne de değindi. Mahalle sakinlerine "16 Nisan'da güçlü bir 'Evet'e var mısınız?" diye soran Başkan Genç, vatandaşların hep bir ağızdan "Evet" demesi üzerine, "Bizim tek gayemiz daha güçlü, daha istikrarlı, daha müreffeh bir Türkiye inşa etmek. Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye'yi eski prangalarından kurtarmak için kararlı. Ancak 16 Nisan'da halkımıza büyük görev düşüyor. İnanıyorum ki, sadece Canik'ten değil, Allah'ın izniyle Türkiye genelinde sandıktan çok güçlü bir Evet çıkacaktır" şeklinde konuştu.
2TÜRKİYE DAHA HIZLI İLERLEYECEK
AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler de, referanduma değindiği konuşmasında, "Türkiye'nin artık kaybedecek bir dakika bir zamanı yok. 16 Nisan'dan sonra inşallah Türkiye'miz yeni anayasa ve yeni hükümet sistemi ile birlikte daha hızlı ilerleyecektir. Bu nedenle milletimizden Türkiye'nin geleceği adına evet demesini istiyoruz. Bu bir parti seçimi değil. Halkımız bu referanduma o gözle bakmalıdır ve Türkiye'nin istikrarından, kalkınmasından, gelişim ve dönüşümünden yana tavır almalıdır" ifadelerini kullandı.
500 BİN LİRALIK YATIRIM
Konuşmaların ardından Başkan Genç ve diğer protokol üyeleri, Ağcaoğlu Camiinde yapılan 500 bin lira değerindeki taş duvar, cami boyama, alan parkesi ve bitkilendirme çalışmalarının açılışını gerçekleştirdi. Mahalle sakinleri, yaptığı hizmetlerinden dolayı Başkan Genç'e teşekkür ederken,  Başkan Genç, ellerinde Türk Bayraklarıyla birlikte kendisine sevgi gösterisinde bulunan çocuklarla hatıra fotoğrafı çekindi.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum