Canikli AK Kadınlardan Huzurevine Ziyaret

AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu ve yönetim kurulu üyeleri, huzurevinde ziyaret ettikleri yaşlıların Kadir Gecesi'ni kutladı

Canikli AK Kadınlardan Huzurevine Ziyaret
02 Temmuz 2016 - 01:04
2AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu ve yönetim kurulu üyeleri, huzurevinde ziyaret ettikleri yaşlıların Kadir Gecesi'ni kutladı.
AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu ve yönetim kurulu üyeleri Ramazan ayı ve Kadir Gecesi nedeniyle Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. İlk önce huzurevi yöneticileriyle görüşüp huzurevi ve yaşlılar hakkında genel bilgi alan Başkan Korucu ve yönetim kurulu üyeleri, huzurevinde bulunan yaşlıların ellerini öperek hediye verdiler, onlarla sohbet ederek gönüllerini aldılar. Canikli AK kadınlar yaşlıların Kadir Gecesi'ni de kutladı.
1HAYIR DUALARINI ALDIK
Böylesi önemli bir günde yaşlıları ziyaret edip, onların gönüllerini hoş tutarak, hayır dualarını alma fırsatı bulduklarını ifade eden AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, "Zaman zaman bu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz ve bu ziyaretlerin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Bu ziyaretlerimiz sırasında, bizlerin katkı sağlaması gereken konular olup olmadığını yetkililerimizden öğrenerek, gerektiğinde her türlü katkıyı sağlıyoruz. Yaşlılarımıza sahip çıkmanın bütün toplumumuzun üzerine düşen önemli bir görev olduğuna inanıyorum" dedi.
TOPLUMSAL SORUMLULUĞUMUZ
Bir gün herkesin yaşlanacağına vurgu yapan Korucu, "Bugün bizler yaşlılarımıza sahip çıkarsak yarın da, çocuklarımız bizlere sahip çıkacaktır. Önemli olan yaşlılarımıza toplum olarak sahip çıkma bilincine sahip olmamızdır. Bütün vatandaşlarımızı zaman zaman Huzurevi gibi sosyal hizmet veren kurumlarımızı ziyaret etmeye çağırıyorum. Bu bizlere düşen toplumsal sorumluluğumuzdur”" diye konuştu.
Öte yandan Huzurevi sakinleri de kendilerine yönelik yapılan ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, AK Parti Canik İlçe Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum