Canik'te duygulandıran bağış

Canik’te duygulandıran bağış Canik Kent Konseyi tarafından düzenlenen 3

Canik'te duygulandıran bağış
06 Ocak 2015 - 20:02
Canik’te duygulandıran bağış

Canik Kent Konseyi tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Altın Ödüllü Yemek Yarışması’nda dereceye giren Funda Aytaç, örnek bir davranışa imza attı. Yarışmadan altın kazanan Aytaç, ödülünü engelli çocuklara bağışladı

Geçtiğimiz günlerde Canik Kent Konseyi tarafından “Sürpriz Farkındalık” adı altında 3.’sü düzenlenen Geleneksel Altın Ödüllü Yemek Yarışması, engelli öğrencilerin pasta süslemesiyle adından söz ettirirken, yarışmada altın kazanan Funda Aytaç sergilediği örnek davranışla yarışmaya anlam kattı. Zeytinyağlılar dalında dereceye giren Aytaç, ödülünü, yarışmada pasta süsleyen Sevgi Seli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerine bağışladı.

ÖRNEK OLACAK DAVRANIŞ

Canik Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşat Kılınçarslan, Kadın Meclisi Başkanı Münevver Uğurlu ve Kültür, Sanat, Turizm Çalışma Grubu Başkanı, aynı zamanda Karadeniz Aşçılar ve Turizmciler Birliği Başkanı İhsan Çürükoğlu, örnek davranışa imza atan Funda Aytaç’a teşekkür etti. Uğurlu ve Çürükoğlu, Aytaç’a anlamlı davranışından dolayı şilt verdi. Bu duyarlı davranışın diğer insanlara da örnek olacağına inandığını belirten Canik Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşat Kılınçarslan,  “Farkındalık oluşturarak engelli çocuklarımızı yarışmaya davet etmemizin anlamının farkındaydık. Ama yapmış olduğumuz bu harekettin daha güzel bir davranışla karşılık görmesi ve yüce değerlerin ortaya çıkması bizi daha da duygulandırdı ve daha da şevklendirdi” dedi.

FARKINDALIK ADINA

Aytaç’ın davranışıyla doğru yolda olduklarını bir kez daha gördüklerini ifade eden Kılınçarslan, “Canik kent Konseyi herkesin katkı koyabileceği, ortak aklın ön palana çıktığı ve değer bulduğu bir oluşum. Burada fikirlerin, projelerin birlikte rahatlıkla işlenebileceği bir ortam fırsatı sunuluyor. Bu konuda özellikle Canik Belediye Başkanımız Osman Genç’e bizlere verdiği destekten ötürü teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Ödülünü engelli çocuklara bağışlayan Aytaç da, “Bu yarışma bir farkındalık adına düzenlenmişti. Orada engeli çocuklarımızı pasta süslerken gördüm ve etkilendim. Ben de bu farkındalığa katkıda bulunmak istedim. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum