CANİK'TE İSTANBUL'UN FETHİ SAHNELENDİ

İstanbul’un fethinin 565’inci yıldönümü nedeniyle Canik Kültür Merkezinde Canik İMKB Anadolu Lisesi tarafından kutlama programı düzenlendi

CANİK'TE İSTANBUL'UN FETHİ SAHNELENDİ
04 Haziran 2018 - 17:28
İstanbul’un fethinin 565’inci yıldönümü nedeniyle Canik Kültür Merkezinde Canik İMKB Anadolu Lisesi tarafından kutlama programı düzenlendi.
Programa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarından Erdal Aksoy ve Celalettin Sula, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, İlçe Emniyet Müdürü Salih Öztürk, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mustafa Kaplan ve Bakiye Usta, Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
DAVETLİLER OYUNU BÜYÜK BİR İLGİLEYE TAKİP ETTİ
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program günün anlam ve önemi üzerine konuşmalarla devam etti. Ardından Canik İMKB Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan "Hasret " adlı oratoryo Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi Mehteran Takımı eşliğinde sahnelendi. İzleyicilerden büyük beğeni toplayan program damaklarda güzel bir tat bıraktı. Okul Müdürü Necmettin Gün, ‘’ Milletimizin tarih sayfalarındaki şahlanışının en önemli basamaklarından biri olan ve peygamber efendimizce müjdelenen İstanbul’un Fethi programımıza katılan ve bizleri onurlandıran tüm konuklarımıza şükranlarımızı sunuyor, emeği geçen herkesi de kutluyorum’’ dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum